به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با پایان یافتن روزهای گرم تابستان، پیک تقاضای مصرف برق در روزهای نخستین مهرماه بهشدت کاهش یافته، بهطوری که پیک نیاز برق به حدود 55 هزار مگاوات رسید.
همچنان در مهرماه، برخی استانهای گرمسیر، وسایل سرمایشی در مدار بهره برداری داشتند که با رسیدن به روزهای ابتدای آبانماه، با از مدار خارج شدن بخش قابل توجهی از وسایل سرمایشی، درحال حاضر پیک نیاز به برق به حدود 45 هزار مگاوات رسیده است.
مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در این خصوص گفت: میزان تقاضای مصرف برق در روز به حدود 45000 مگاوات رسید که نسبت به اوج بار تابستان جاری که میزان تقاضا 73500 مگاوات بود، 28000 مگاوات کاهش یافت.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر صرفا در مناطق گرمسیر و آن هم در زمان محدود از کولر استفاده می شود، افزود : در تابستان میزان مصرف برق در مناطق گرمسیر به دلیل استفاده از وسایل سرمایشی تا 3 برابر اضافه می شود و در مناطق عادی کشور نیز مصرف برق 50 درصد افزایش می یابد.
سخنگوی صنعت برق از خاموش شدن 90درصد کولرهای کشور خبر داد و گفت: ظرفیت صرفه جویی دوره اوج بار تابستان در مناطق گرمسیری بیش از مناطق عادی بوده و خوشبختانه شاهد همکاری خوبی از طرف مردم در مناطق گرمسیر بودیم؛ همچنین باید بر استفاده صحیح از وسایل سرمایشی و تنظیم دما که از عوامل مهم در کاهش مصرف برق محسوب می شود توجه کنیم و استفاده از تجهیزات استاندارد با توجه به اقلیم در هر منطقه را در دستور کار قرار دهیم.
انتهای پیام/
منبع