30 درصد گندم ذخیره شده در کرمانشاه صرف نیاز استان می شود

علی ملکشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، از تأمین سالانه بیش از 250 هزار تن آرد مورد نیاز واحدهای خبازی و صنعتی استان از طریق 13 کارخانه فعال خبر داد و اظهار کرد: کارخانجات آرد استان درجه‌بندی دارند و براساس درجه سهمیه گندم به آن‌ها تخصیص داده خواهد شد و هدف از این درجه‌بندی، ایجاد رقابت در بهبود کیفیت آرد و نان در استان است.

وی با اشاره به دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران، تأکید کرد که تخصیص سهمیه گندم به واحدهای آسیابانی بر اساس نتایج درجه‌بندی خواهد بود و کارخانه‌های درجه یک سهم بیشتری از تولید آرد را به خود اختصاص می‌دهند. 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه به ذخیره‌سازی 825 هزار تُن گندم خریداری شده از کشاورزان در سیلوهای استان اشاره کرد و افزود: 250 هزار تُن از این میزان، صرف تأمین نیاز مصرفی داخل استان شده و بیش از نیم میلیون تن گندم نیز طبق برنامه ابلاغی، برای تأمین بخشی از نیازهای 13 استان کشور از طریق جاده‌ای و ریلی ارسال می‌شود. 

ملکشاهی بر لزوم همکاری سیلوداران در تأمین گندم مورد نیاز کارخانه‌های آرد و اجرای دقیق دستورالعمل‌های ذخیره‌سازی تأکید کرد.

مدیرکل غله کرمانشاه همچنین از اجرای طرح پخت شبانه نان در محله‌های شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: بر اساس دستور استاندار، حداقل یک نانوایی در هر محله به صورت شبانه نان پخت می‌کند و به واحدهای خبازی شب‌کار، سهمیه ویژه اختصاص می‌یابد.

ملکشاهی در بخش دیگری از سخنان خود به توزیع 500 تن برنج و 250 تن شکر تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بازارچه‌های عرضه مستقیم کالا در سطح استان اشاره کرد. 

وی با اشاره به ذخایر مناسب کالاهای اساسی در کشور، از برنامه‌ریزی برای افزایش ذخایر برنج و شکر در استان و توزیع به موقع آن بین مردم خبر داد.

انتهای پیام/


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

روایت رسانه عبری زبان از دلایل شکست توافق مبادله اسرا

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، یارون ابراهام تحلیل‌گر پایگاه خبری شبکه 12 تلویزیون رژیم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *