۱۰ هزار میلیارد ریال اوراق مالی برای طرح‌های راه و شهرسازی شرق سمنان تامین شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر عمیدی شامگاه پنجشنبه در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت هفته حمل و نقل و راهداری برگزار شد، افزود: از این میزان اوراق هفت هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال تاکنون از طریق سازمان برنامه و بودجه کشور به زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی ابلاغ شد.

وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از این اوراق برای اجرای طرح تعریض جاده شاهرود – طرود در نظر گرفته شد، ابراز کرد: یک‌هزار ۶۰۰ میلیارد از این اعتبار ابلاغ شد که تاکنون ۴۰۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافت.

طرح‌هایی برای ساماندهی محور مرگ‌آفرین شاهرود- طرود

عمیدی با اشاره به ضرورت تعریض و شانه‌سازی جاده شاهرود – طرود، گفت: این محور یکی از جاده‌های پرتردد در استان سمنان است که از ابتدای سال تاکنون ۱۹ نفر بر اثر تصادفات در این جاده جان باختند.

وی با اشاره به ضرورت شانه‌سازی جاده ۱۲۰ کیلومتری این محور، افزود: عملیات اجرایی ۲۱ کیلومتر از این جاده با اعتبار ۴۲۰ میلیارد ریالی آغاز شد و تاکنون بیش از هشت کیلومتر در محدوده چاه‌مهدی به سمت طرود از نقاط پرتصادف‌، به اتمام رسید.

وی از بازسازی و مرمت چهار باب راهدارخانه با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: طرح بازسازی سه راهدارخانه نیز با ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار در حال اجرا است.

این مسوول با اشاره به اجرای چهار طرح روکش آسفالت در محورهای شرق استان سمنان به طول ۱۷۰ کیلومتر، ابراز کرد: اجرای این طرح ۲ هزار و ۷۴۴ میلیارد ریال هزینه داشت و ۱۱۵ کیلومتر نیز با اعتبار یک‌هزار و ۸۴۷ میلیارد ریال در حال انجام است.

وی با بیان اینکه طی این مدت هشت کیلومتر از جاده‌های شاهرود و میامی شانه‌سازی و اصلاح شیب شیروانی با اعتبار ۲۳۵ میلیارد ریال انجام شد، ادامه داد: این عملیات به طول ۱۰ کیلومتر با اعتبار ۲۹۴ میلیارد ریال در دست انجام است.

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان ادامه داد: برای نگهداری ۲ هزار و ۲۰ کیلومتر راه ۲۸۴ میلیارد ریال طی این بازه زمانی هزینه شد.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۴ پل و ابنیه فنی با اعتبار ۵۱ میلیارد ریال تعمیر شد، افزود: برای اجرای طرح پل کالشور ۳۲۶ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شد.

انعقاد ۷۰ قرارداد در حوزه راهداری

عمیدی با بیان اینکه برای اجرای طرح‌های راهداری و ساخت ۷۰ قرارداد با اعتبار ۱۴ هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال منعقد شد، اظهار کرد: تاکنون ۲۸ طرح با اعتبار چهار هزار و ۷۰۷ میلیارد ریال تکمیل شد و اجرای ۴۲ طرح با اعتبار ۹ هزار و ۶۹۱ میلیارد ریال ادامه دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان ادامه داد: ساخت ۷۹ و نیم کیلومتر راه اصلی و ۳۲ و ۲ دهم کیلومتر راه روستایی برای سال آینده برنامه‌ریزی شده است که با تامین اعتبار لازم اجرایی می‌شود.

وی از لکه‌گیری جاده‌های شاهرود و میامی با چهار هزار و ۷۴ تن آسفالت خبر داد و گفت: برای لکه‌گیری جاده بیارجمند – بردسکن ۶۴۲ تن، برای محور دامغان – شاهرود – میامی – کاهک ۹۷۵ تن، برای محور شاهرود – آزاد شهر ۵۰۱ تن، برای محور شاهرود – طرود – معلمان ۵۶۳ تن، برای محور شاهرود – گرگان ۶۰۱ تن و برای محور میامی – جاجرم ۷۹۱ تن آسفالت استفاده شد.

به گزارش ایرنا، ۲۹۹ کیلومتر بزرگراه، ۳۰۰ کیلومتر مسیر فرعی و یک هزار و ۱۸۳ کیلومتر نیز راه روستایی زیر نظر اداره کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان قرار داد.

۱۰ هزار میلیارد ریال اوراق مالی برای طرح‌های راه و شهرسازی شرق سمنان تامین شد

مدیرکل راه آهن شمال‌شرق (۱) هم در این نشست گفت: ۲۲۰ هزار کیلومتر شبکه جاده‌ای در کشور وجود دارد که ۱۳ هزار کیلومتر آن ریلی است.

فرشاد زادخور با بیان اینکه ۱۲ درصد بار توسط شبکه ریلی در کشور جابه‌جا می‌شود، افزود: ۱۲ درصد حمل و نقل مسافری نیز از طریق راه‌آهن انجام می‌شود.

انتقال روزانه یک‌هزار تن بار از شاهرود با شبکه ریلی

وی با اشاره به اینکه روزانه بیش از یک‌هزار تن مواد معدنی و سیمان از شرق استان سمنان توسط راه‌آهن جابه‌جا می‌شود، ابراز کرد: زغال معادن البرز شرقی و سیمان شاهرود بیشترین سهم را در این انتقال دارند.

زادخور با بیان اینکه ۷۵ درصد قطارهای مسافری کشور در محور تهران به مشهد از مسیر راه‌آهن شمال‌شرق(۱) تردد دارند، اظهار کرد: یک‌هزار و ۸۰ کیلومتر راه‌آهن به صورت رفت و برگشت در محدوده استحفاظی این اداره کل قرار دارد.

وی با اشاره به اختصاص روزانه ۲۵۰ بلیت سهمیه شاهرود به مقصد مشهد، ابراز کرد: ۱۵۰ بلیت مسافری نیز به مقصد تهران برای شهروندان این شهرستان در نظر گرفته شد.

کسب مقام نخست کشوری در ایجاد ایمنی

مدیرکل راه‌آهن شمال‌شرق (۱) اظهار کرد: این اداره کل از نظر ایجاد ایمنی در کشور طی سال ۱۴۰۲ مقام نخست را کسب کرد و در حوزه خدمات مسافری نیز پس از تهران و مشهد به مقام سوم رسید.

وی با اشاره به اینکه روزانه ۶۶ رام قطار در حوزه راه‌آهن شمال‌شرق(۱) تردد دارند، افزود: از این تعداد ۱۵ رام قطار برای انتقال بیش از ۱۸۰ هزار تن بار استفاده می‌شود که سهم حمل و نقل و ترانزیت کالا روزانه این اداره کل محسوب می‌شود.

به گزارش ایرنا، محدوده استحفاظی اداره کل راه آهن شمال‌شرق (۱) از سوزن خروجی ایستگاه گرمسار تا سوزن ورودی ایستگاه نقاب به طول ۵۴۰ کیلومتر و به صورت دوخطه است که ۵۸ درصد از مسیر پرتردد تهران- مشهد را دربرمی‌گیرد.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

«ترکیش‌ایرویز» تا شنبه برای رفع مشکلات پیش‌آمده فرصت دارد

به گزارش ایرنا، شرکت ترکیش ایرلاینز از ابتدای ماه دسامبر سال جاری با مشکل عدم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *