یکصد و هشتاد و سومین جلسه شورای شهر شیراز چگونه گذشت؟

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، یکصد و هشتاد و سومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز با حضور اعضای شورای اسلامی شهر به ریاست سید ابراهیم حسینی، شهردار کلانشهر شیراز و مدیران شهری برگزار شد. 

 غلامحسن اسکندری پیش از دستور صحن شورا گفت: در سطح شیراز فعالینی داریم که دوستدار محیط زیست هستند، پیگیرند و دغدغه دارند و برخی از آنها جان خودشان را کف دست گرفته‌اند برای حفاظت از محیط زیست شهر که همیشه محل حسرت بزرگان بوده است.

وی افزود: مسائلی مثل سد تنگ سرخ، تونل ملل و تله کابین دراک مسائلی بوده که توسط ایشان مورد سوال قرار گرفته و به دلیل نبودن یک سند و یک شاخص برای تعیین اینکه آیا واقعا باید از این دغدغه‌ها عبور کرد؟! باید به هر حال فکری به حال مسئله کرد و چه جایی بهتر از شورای شهر که متولی این کار بشود و سندی را تدوین کند.

اسکندری اظهارکرد: با همکاری و هم‌افزایی سمن‌های زیست محیطی، سازمان نظام مهندسی، محیط زیست و اداره کل منابع طبیعی استان و شهر در شهر شیراز می‌توانیم یک پیوست زیست محیطی را طراحی کنیم تا مشخص شود که پیاده سازی پروژه‌های شهرداری یا غیر شهرداری بر اساس چه شاخصه‌هایی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر پیوست زیست محیطی را جدی بگیریم این مسئله با آن عنوان شهر پایتخت محیط زیست آسیا همخوان‌تر است تا اینکه ما بخواهیم دغدغه‌های زیست محیطی مردم را نفی کنیم، گفت: افراد دانشمند، تحصیل کرده و با تجربه‌ای که در سازمان سیما و منظر حضور دارند می‌توانند متولی این مسئله شوند.

اسکندری در ادامه بیان کرد: لایحه بودجه 1404 تقدیم به شورا خواهد شد لذا افزایش بودجه در شرایطی که 90 درصد آن را قرار است مردم پرداخت کنند هیچ توجیهی ندارد به ویژه در شرایط سخت اقتصادی و با توجه به اینکه 80 درصد این بودجه صرف مسائل عمرانی می‌شود؛ اولویت‌بندی و اجرای پروژه‌های اولویت‌دار و حذف پروژه‌های غیر اولویت‌دار و عدم شروع پروژه‌های جدید که می‌تواند باعث فشار بیشتر به مردم شود

عضو شورای شهر شیراز بیان کرد: باید در تصویب بودجه 1404 به جد توسط اعضای شورا مد نظر قرار بگیرد و تصویب بودجه‌ای که هزینه‌های سرسام‌آور برای مردم تحمیل می‌کند و این قطعاً متناسب با شرایط فعلی و متناسب با حکمت مدیریتی نیست.

وی با اشاره به مبحث بودجه، بیان کرد: تلاش‌های بسیار ارزشمندی برای تدوین سند الزامات و اقتضائات سومین حرم اهل بیت (ع) شد که به تصویب رسید و بار‌ها توسط مسئولین در شورا و شهرداری اعلام شد که این سند قابل استفاده است. اگر قرار باشد که این سند در آینده به سرنوشت مصوبات قبلی شورا دچار نشود مثل پیوست نگاری فرهنگی؛ لازم است که قبل از اینکه بودجه به شورا تحویل داده شود برش‌های فرهنگی شهرسازی، عمرانی، سرمایه‌گذاری و خدمات شهری متناسب با این سند الزامات و اقتضائات سومین حرم اهل بیت (ع) دیده شود.

فضای شورای شهر شیراز نباید به حواشی آلوده شود 

سیده مریم حسینی رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز با طرح یک تذکر در خصوص حفظ وفاق و همدلی بیان کرد: در عمل نمی‌توان از اهمیت حفظ آرامش و امنیت در سطح شهر غافل شد. آن هم در شرایطی که دشمنان با استفاده از ابزار‌های مختلف به‌دنبال ایجاد تفرقه و ناامیدی در میان مردم هستند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: هنوز 15 روز از نامه عذرخواهی و تعهد اعضای شورای شهر به پیشگاه مردم شیراز نگذشته است که شاهد هستیم، برخی از همکاران بدون توجه به اعتبار و عهد شورا مبنی بر وحدت و همدلی، در گفت‌و‌گو‌های پرحاشیه فضای مجازی و در برخی مساجد و تریبون‌ها، تحت عنوان شفافیت و گفت‌وگوی صریح، همان مواضع اختلافی و اظهارات همراه با اتهام‌زنی علیه دیگران را مطرح می‌کنند. این در حالی است که اکثریت اعضای شورا با مماشات و گذشت در برابر این هجمه‌ها عمل می‌کنند و برخی همکاران بی مهابا فضای تبلیغات انتخاباتی را در پیش گرفته و علناً با نام بردن از اعضای شورا به ادعا‌هایی پرداخته‌اند که قابلیت طرح در مراجع قضایی را دارد.

وی ادامه داد: ضمن درخواست جدی از ریاست شورای اسلامی شهر شیراز و همکاران متذکر می‌شوم، نگذارید فضای شورا مجدداً به درگیری‌ها، بحث‌های بی‌نتیجه و حواشی آلوده شود، چراکه اگر اصرار برخی به تفرقه‌افکنی و شکستن وحدت و همدلی ادامه پیدا کند، جای آن دارد که با استفاده از ابزار‌های قانونی و رای جمعی، به چنین رفتار‌هایی پایان دهیم.

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه سخنان خود به تشریح برخی از اقدامات انجام شده در راستای محرومیت‌زدایی توسط مجموعه شهرداری اشاره کرد و گفت: ایجاد امنیت بوستان‌های محلات مورد هدف و تشکیل جلساتی با فرماندهی انتظامی شیراز، پیگیری مرمت منازل محرومین، طرح پرواز و تشکیل جلسات متفاوت با حضور نمایندگان اداره آموزش و پرورش و موسسات آموزشی، سازمان فرهنگی شهرداری و برنامه‌ریزی برای اجرای طرح مذکور و بررسی پروژه‌های تعریف شده در حال اجرای مناطق یازده‌گانه از این جمله است.

وی بررسی مشکلات و نیاز‌های محلات 40 گانه هدف محرومیت‌زدایی و برنامه‌ریزی جهت رفع این مشکلات را مدنظر قرار داد و گفت: به عنوان مثال رفع مشکل عمده فاضلاب مهدی‌آباد و شهرک سامان و ورودی شهرک فرهنگیان با هماهنگی چند دستگاه و برنامه‌ریزی جهت لوله‌گذاری این مناطق و همچنین بررسی سرپناه برای زنان و دختران بی‌سرپناه از دیگر اقدامات است که به‌زودی نتیجه حاصل شده از این طرح اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش تسنیم لایحه شماره 581532/1403 مورخ 18/9/1403 شهرداری شیراز، در خصوص تکمیل و بهره برداری از سالن آمفی تئاتر مجمع اهل بیت (ع) جهت ارائه خدمات سینمایی و آموزش های شهروندی، ارسالی از کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورا به تصویب رسید. 

همچنین لایحه شماره 616262/1403 مورخ 4/10/1403 شهرداری شیراز، در خصوص اصلاح مصوبه 16381/1401/ش مورخ 11/11/1401 و مصوبه اصلاحی 14781/1402/ش مورخ 4/11/1402 با موضوع “عوارض بر مشاغل (پزشکان و حرف وابسته)”، ارسالی از کمیسیون های برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک و شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورا، به تصویب رسید.

لایحه شماره 616266/1403 مورخ 4/10/1403 شهرداری شیراز، در خصوص اصلاح مصوبه 17123/1401/ش مورخ 24/11/1401 و مصوبه اصلاحی 14378/1402/ش مورخ 26/10/1402 با موضوع عوارض صدور پروانه ساختمانی زیربنا (مسکونی)، ارسالی از کمیسیون های برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک و شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورا، به تصویب رسید.

انتهای پیام/424


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

تکذیب درخواست ادغام الحشد الشعبی در وزارت دفاع عراق

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق می‌گوید که هیچ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *