گوشت قرمز کمتر بخورید تا دیابت نگیرید



تهران- ایرنا- یک مطالعه جدید حاکی است افرادی که در هفته تنها دو بار گوشت قرمز مصرف می‌کنند، با خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت نوع ۲ رو به رو هستند و مصرف بیشتر گوشت قرمز نیز خطر ابتلا به دیابت را بیشتر می‌کند.


منبع

درباره ی تپش پرس

مطلب پیشنهادی

افزایش افراد مبتلا به اوتیسم و ضرورت سیاست‌گذاری‌ برای حمایت تمام عمر

به گزارش گروه علمی ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی افراد مبتلا به اوتیسم با خطر انزوای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *