گزارش عملکرد شرکت کاسپین کیان پاد زیر مجموعه شرکت جهاد نصر حمزه از دی ماه 1400 لغایت خرداد ماه 1403

به گزارش تپش پرس، مهندس علی پاشا زانوسی مدیرعامل وقت شرکت کاسپین کیان پاد، گزارشی از عملکرد آن شرکت از دی ماه 1400 لغایت خرداد ماه 1403، که زیر مجموعه شرکت جهاد نصر حمزه می باشد، جهت اطلاع و تنویر افکار سهامداران شرکت جهاد نصر حمزه، منتشر نمود که به شرح ذیل است:

برادر گرامی جناب آقای شمایلی

رییس محترم هیات مدیره شرکت تلاشگران اقتصاد پایدار

موضوع : خلاصه اقدامات شرکت کاسپین کیان پاد در دو سال اخیر

با سلام احتراما، علی رغم تلاش های چندین ماهه جهت برگزاری جلسه و ملاقات حضوری با جنابعالی برای بیان مسائل مربوط به شرکت کاسپین کیانپاد از طریق دفتر کارتان میسّر نشد، لذا به بیان مسائل به صورت کتبی بسنده می نمایم.

متاسفانه همانگونه که مستحضرید در ماه های اخیر اقداماتی غیر اخلاقی و به دور از شئونات اخلاقی و حرفه ای در جهت تخریب عملکرد برادران اخلاقمدار و باایمان و متعهد شاغل در شرکت جهاد نصر حمزه شکل گرفته است که منجر به دلسردی و کناره گیری این بزرگواران از جایگاه خدمت به سهامداران ایثارگر شرکت جهاد نصر حمزه گردید، و قطعا شرکت جهاد نصر حمزه و شرکت های ذیل آن را به ورطه نابودی خواهد کشاند. از آنجاییکه بخشی از این رفتارهای ناشایست در حق این بزرگواران با جو سازی های مسموم و منفعت طلبانه برخی از افراد فرصت طلب شکل گرفته است، که طی چند سال اخیر تمامی سعی و تلاش خود را با تکیه بر آراء و وکالتنامه های مخدوش و غیر معتبر (طبق نظریه حسابرسان قانونی شرکت جهاد نصر حمزه) در برخی استانها برای انتفاع شخصی و در جهت اغراضشان بکار گرفته گرفتند، که مستندات صوتی و تصویری آن با شهادت اینجانب قابل اثبات است. لذا صرف نظر از حواشی این امر، بخشی از اقدامات موثر و کارساز فعالیت بنده و معاون محترم تولید و برنامه ریزی شرکت، جناب آقای مهندس نوری که با کوله باری از تجربه، علیرغم کارشکنی های بارز افراد فوق الاشاره (برای نابودی شرکت و دستیابی مجدد به ارکان شرکت) به بار نشسته بود، جهت اطلاع جنابعالی و تنویر افکار سهامداران شرکت به شرح ذیل اعلام می دارد:

۱- در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ طی دو دوره حضور اینجانب مقدار تولید میگو در سایت گمیشان نسبت به سال ۱۴۰۰، دویست تن افزایش یافته که با مدیریت و برنامه ریزی مناسب، بالاترین رقم فروش و درآمد شرکت در این بخش حاصل گردید. هرچند امکان افزایش تولید به دو برابر رقم فوق میسر بود. متاسفانه کشت بی رویه و غیر کارشناسی شرکت در سال ۱۳۹۷ موجب بروز بیماری لکه سفید و لطمات جدی به میگو پروران استان گلستان گردید که متعاقب آن کنترل و تقلیل مقدار کشت متناسب با مصوبات و نظارت کارگروه فنی و بهداشتی استان امکان افزایش تولید در واحد سطح را محدود نموده است. بدیهی است تقلیل تراکم کشت خوشبختانه ضمن کاهش هزینه های تولید منجر به افزایش وزن میگو و ارزش بازار پسندی محصول گردید که در نتیجه آن درآمد و منفعتی بیش از تولید ۷۰۰ تن دوره رکورد تولید میگوی ۱۳ گرمی را نصیب شرکت نموده است. لذا استناد به یک دوره تولید بی برنامه و آسیب زا دست آویز منطقی و کارشناسی برای تخریب سایر مدیران تولید تلقی نمی گردد.

۲- پیگیری و حل مشکلات و برنامه های راکد و بجا مانده از سال ۱۳۹۱ نظیر اقدام به احداث پروژه مرکز فرآوری و انجماد ۵ پیکر که با تعهدات غیر اصولی آقای یحیی صمدی نژاد مدیرعامل وقت شرکت با بن بست مواجه گردید و یا حل مساله واگذاری زمین لاریم دهنه جویبار که با حداقل هزینه ها در سال ۱۳۹۵ می توانست فرصت اقتصادی مناسبی را برای شرکت کاسپین کیان پاد به دنبال داشته باشد که با مدیریت نادرست و ایجاد درگیری با مدیران امور اراضی استان مازندران توسط آقای امیدرضا اصغری مدیرعامل وقت و مدیرعامل فعلی شرکت به بن بست خورد که با درایت و اقدامات فرماندهان محترم مهندسی رزمی جنگ جهاد در سال ۱۴۰۲ مشکلات پیش آمده با دولت مرتفع و منجر به نتیجه مطلوب در راستای منافع شرکت و سهامداران شرکت جهاد نصر حمزه گردید. متاسفانه باید اذعان نمود سرمایه مالی شرکت در سالهای ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ بجای بکارگیری در ایجاد و توسعه زیر ساختهای فوق و تکمیل زنجیره تولید و راه اندازی مرکز تکثیر حمیران که به ترتیب با هفت میلیارد تومان در ۵ پیکر و سی میلیارد در لاریم و ۳ میلیارد در استان هرمزگان راه اندازی میگردید صرف خرید دفتر کار شرکت در مسیر دسترسی ذینفعان و خرید خوردهای گران قیمت و هزینه های جاری تعدادی از آقایان گردید. در حال اینکه فروش ۵۰۰ کیلو خاویار و ۶۰۰ تن میگو به دفتر و دستک چندانی در آن موقعیت سرمایه گذاری نیاز و ضروری را ایجاب نمیکرد.

۳- خرید مزرعه ای سرد آبی غیر استاندارد در استان گیلان (رحیم آباد) توسط آقای امیدرضا اصغری مدیرعامل وقت شرکت، که متناسب با بیولوژی گونه خاویاری نیست با چند برابر ارزش کارشناسی و هزینه مرمت معادل خرید آن بیانگر بی توجهی به نحوه سرمایه گذاری شرکت و بکارگیری غیر اصولی از آن بود که متاسفانه علیرغم مخالفت جدی رییس وقت هیات مدیره شرکت با خرید آن، دست آویز نمایندگان سهامداران استان گیلان و مدیران نالایقی شد که دوباره با چنگ و دندان به دنبال توجیه آن هستند. بکارگیری سرمایه فوق در آن زمان برای سایت لاریم و یا مزرعه ای پایین دست و ساحلی قطعا منافع قابل توجهی را نصیب شرکت می نمود. افت رشد گونه خاویاری در مزرعه فوق و تلفات بالای ۶ تن در سال اصلا با میزان رشد و بازماندگی مزارع استاندارد پایین دست قابل مقایسه نیست. لذا پیش بینی میگردد، عنقریب پس از اتمام گله خریداری شده در سال ۱۳۸۸ که در مزارع استیجاری پایین دست پرورش و به آنجا منتقل شده اند قطعا تولید خاویاری تاکنون از گله های خریداری ایشان حاصل گردید و استمرار تولید خاویار در آن مزرعه بدون نظر کارشناسان مجرب دور از ذهن است.

۴- تغییر رویکرد در نحوه خرید پیش مولدین خاویاری و رعایت استاندارهای فنی در دوسال اخیر و گله های خریداری شده با نظر کارشناسی آقای مهندس نوری تنها شانس این دوره است که امیدواریم سرلوحه کار مدیران فعلی قرار گیرد و راه حلی را نیز برای تبدیل سرمایه فوق در مکان مناسب مانند مزرعه بزرگ لاریم در پی داشته باشد.

۵- تکثیر ماهیان خاویاری برای تامین بچه ماهی بهداشتی و مطلوب شرکت و فروش مازاد آن برای افزایش درآمد از اقدامات خوب دوسال گذشته بود که با دست توانمند آقای مهندس نوری در مدت زمان ۴ ماه درآمدی بالغ بر پنج میلیارد تومان را نصیب شرکت نمود. متاسفانه این اقدام مثبت زمینه جدی را برای ترور شخصیتی ایشان و مدیرعامل وقت و بویژه شخص رییس محترم هیات مدیره وقت شرکت در پی داشته است که بصورت مشتبهه به نمایندگان محترم سهامداران القا و شاهد اهانت های هدایت شده آقایان بوده ایم.

۶- سرمایه ثبتی شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود بیست و پنج میلیارد تومان بود که در شرایط غیر تورمی و با یارانه های دولت در بخش تامین نهادهای دامی و افزایش ناگهانی قیمت دلار در فروش میگو حاصل گردید. این سرمایه اندک در شرایط سخت تورمی دو سال گذشته (بیش از ۴۶ درصد) و حذف یارانه ها که منجر به افزایش ده برابری نرخ خوراک آبزیان گردید که بالغ بر ۵۰ درصد هزینه های تولید را بخود اختصاص میدهد، در سال ۱۴۰۲ به ۵۷ میلیارد تومان نایل و در زمان جابجایی اینجانب در خرداد ماه ۱۴۰۳ امکان ثبت بیش از یکصد میلیارد تومان فراهم گردید. بدیهی است این اقدام در راستای مدیریت صحیح و رهنمودهای رییس محترم هیات مدیره وقت شرکت، صرفه جویی در همه زمینه ها و مدیریت تولید و فروش حاصل گردید.

۷- طی دو و نیم سال مدیرعاملی اینجانب در شرکت کاسپین کیان پاد اعضای هیات مدیره شرکت بجز شخص رییس محترم وقت هیات مدیره شرکت، که بطور مستمر پیگیر موضوعات و روند فعالیت شرکت بودند و در جلسات رسمی و غیر رسمی حمایت های لازم را بعمل می آوردند متاسفانه دو نفر دیگر (آقایان امیدرضا اصغری و یحیی صمدی نژاد) نه تنها در جلسات حضور نداشتند بلکه شاهد تخریب، اختلال در روند فعالیت های شرکت با تحریک نیروهای ستادی و کارشناسان مزارع بودند، تا با نابودی شرکت برای خودشان جایگاهی را فراهم نمایند. لازم به توضیح هست آقای اصغری از ۲۴ جلسه قانونی شرکت در سال ۱۴۰۱ در ۷ جلسه و در سال ۱۴۰۲ نیز صرفا در دو جلسه هیات مدیره شرکت نمودند. که حضور ایشان در یکی از جلسات سال ۱۴۰۲ برای اخذ چک پاداش اعضای هیات مدیره و در جلسه دیگر صرفا توهین و تخریب وجهه رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بوده است.

۸- در سال ۱۴۰۱ میزان سود سهام پرداختی از حساب شرکت کاسپین کیانپاد ۸ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ نیز مبلغ ۱۶ میلیارد تومان علاوه بر هزینه های مصروف در پروژه لاریم و خرید پیش مولدین خاویاری بود و برنامه افزایش آن به دو برابر در دستور کار بوده است. در پایان ضمن تشکر از حوصله ای که برای مطالعه این گزارش صرف نموده اید ، برای مزید اطلاع به عرض میرسانم در روز سیزدهم خرداد ماه ۱۴۰۳ شرکت کاسپین کیان پاد با مبلغ ۵۷ میلیارد تومان وجه نقدی و پیش خرید ۳۰ میلیون قطعه پست لارو برای پرورش و تولید در سال ۱۴۰۳ و پیش خرید ۷۰ درصد خوراک میگوی به تصرف آقای اصغری رسیده است. در صورت صلاحدید تمام موارد فنی کارشناسی فوق در جلسه مشترک با حضرات نامبرده و شخص آقای علی صبری مدیرعامل شرکت جهاد نصر حمزه، قابل طرح می باشد و به امید آنکه با نظرات دلسوزانه و مباحث فوق و درایت در تصمیمات مجامع عمومی شرکت جهاد نصر حمزه و این شرکت، آینده بهتر و امید بخشی را برای شرکت جهاد نصر حمزه و سهامداران عزیز رقم بزنیم.

با تشکر

علی پاشا زانوسی

مدیرعامل سابق شرکت کاسپین کیانپاد

۱۴۰۳٫۰۷٫۱۵

رونوشت: سهامداران محترم شرکت جهاد نصر حمزه جهت استحضار و تصمیم گیری

درباره ی تپش پرس

مطلب پیشنهادی

توضیحات سفارت ایران در فرانسه درباره جان‌باختن 2 ایرانی

سفارت ایران در فرانسه توضیحاتی را درباره جان‌باختن دو شهروند ایرانی در حمله با سلاح …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *