به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه یسرائیل هیوم در گزارشی تحلیلی که در شماره امروز سه شنبه آن منتشر شده، به شرایط تهدید آمیز کرانه باختری علیه اسرائیل گرداخت.
مورا میخائیلی نویسنده این گزارش آورده است، آتش بس در شمال و قوت گرفتن حرف و حدیث در رابطه با توافق در جنوب، نگاهها را به سوی کرانه باختری معطوف میکند.
آمار و ارقام درگیریها درمنطقه شمال کرانه باختری بسیار نگران کننده مینماید، ارتش اسرائیل 360 فلسطینی را در این منطقه از پای در آورده و صدها نفر دیگر را بازداشت و مقادیر زیادی سلاح مصادره و هزاران بمب را منفجر کرده است.
شاباک در آخرین اقدام خود یک محموله از بمبهای عادی، موشک و گلولههای خمپاره را در راه رسیدن به کرانه باختری کشف و ضبط کرد.
این در حالی است که گروههای تلگرامی محلی که هر یک از آنها 250 هزار مشترک دارند به تبلیغ مبارزه علیه اسرائیل میپردازند و مسیرهای ورود نیروهای ارتش اسرائیل را به شهرها و روستاهای فلسطینی اطلاع رسانی کرده و نحوه انجام اقدامات ضد اسرائیلی را تشریح میکنند.
در ادامه گزارش آمده است، در عملیاتی که در تقاطع گیتی اویشار روز جمعه رخ داد، 9 نفر زخمی شدند که حال برخی از آنها وخیم گزارش شده است، صدای شلیک سلاح خودکار فلسطینی مسافران اتوبوس را از خواب بیدار کرد.
در گزارشهای شاباک ما فقط از میزان تسلیحات کشف شده مطلع میشویم در حالی که نمیدانیم چه مقدار سلاح و مهمات وارد این منطقه شده است.
در این میان اگر موشک آر پی جی در اختیار آنها قرار میگرفت و به سوی اتوبوس (حامل نظامیان صهیونیست در حادثه مذکور) نشانه میگرفتند، دیگر کسی در داخل اتوبوس از خواب بیدار نمیشد.
در جریان بازدید اخیر رئیس ستاد ارتش از فرماندهی این منطقه بار دیگر این جبهه در جایگاه ثانوی نسبت به دو جبهه دیگر قرار گرفت، و تاکید شد، اقدامات تهاجمی ما در مقابله با اقدامات تهاجمی فلسطینیان در این منطقه به ما اجازه ادامه جنگ در غزه و لبنان و حتی جبهههای دورتر را میدهد.
در واقع از نگاه این فرماندهان اینجا جبهه محسوب نمیشود بلکه اقداماتی ثانوی و روتین انجام میشود که در چارچوب آن باید ما عملیات در حال انجام را خنثی کنیم و اگر هم خنثی نکنیم تلفات چندانی به همراه نخواهد داشت.
نویسنده در پایان تاکید میکند، برای تعامل با کرانه باختری اسرائیل بیش از آنکه نیازمند حضور نظامی باشد به فرمانده محتاج است، باید نوع نگاه نسبت به این منطقه احساسی نباشد، باید این تلقی در میان تصمیم گیرندگان وجود داشته باشد که ما در مقابل یک شرایط آرام و ساکن قرار نداریم، بلکه با مادهای سریع الاشتعال روبرو هستیم که مدتها پیش در کل منطقه پخش شده است و فقط ما باید سعی کنیم از شعله ور شدن کامل و سراسری آن جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/
منبع