به گزارش ایرنا، یک مقام مسؤول در گروههای مقاومت که خواست نامش محفوظ بماند در گفت وگو با المیادین این کمکها را شامل نیرو و تجهیزات نظامی دانست که با هدف تقویت ارتش سوریه برای مقابله با حملات گروههای تروریستی انجام گرفته است.
از سوی دیگر، یک مقام دیگر از هم پیمانان ارتش سوریه در دیرالزور واقع در شرق این کشور اعلام کرد که این گروه فعالیتهای شورای نظامی دیرالزور که زیر مجموعه نیروهای دموکراتیک سوریه با دقت رصد میکند.
این مقام مسؤول که به نام و پست آن اشاره نشده، افزود که این شورای نظامی کرد در دیرالزور در حال آمادهسازی برای آغاز حملات جدید علیه مواضع ارتش سوریه است.
وی با اشاره به آمادگی کامل نیروهای سوری، تاکید کرد که ارتش سوریه با قاطعیت به هرگونه حمله احتمالی پاسخ خواهد داد. همچنین، همپیمانان ارتش سوریه در محور مقاومت آمادگی خود را برای مقابله با هرگونه تحرکات مسلحانه شورای نظامی کردها اعلام کردهاند.
به گزارش ایرنا، گروههای تروریستی از بامداد چهارشنبه با حمایت برخی از کشورها و ورود نیروهای تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده به مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند
این عملیات نظامی تروریستها علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتشبس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخشهایی از حماه و لاذقیه نیز میشود.
براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.
سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخشهایی از استانهای لاذقیه، حماه و حلب را در بر میگیرد، هنوز در دست گروههای تروریستی قرار دارد و گفته میشود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) است.
منبع