به گزارش ایرنا یوسف داوودی در نشست رییس جمهور با فعالان اقتصادی خوزستان در سالن همایشهای شهرک نفت اهواز، افزود: متاسفانه چهار ماه است که به دنبال ملاقات با رییس کل بانک مرکزی به منظور رفع توقف طرح مهم پتروپالایش مسجدسلیمان هستیم که تاکنون موفق به این دیدار نشدیم.
وی با بیان اینکه نیمی از صنعت پتروشیمی در خوزستان است که با توجه به ظرفیتهای این استان، امکان افزایش به چند برابر دارد گفت: قطب پتروشیمی مناسبی در جنوب خوزستان شکل گرفته است ولی قطب پتروشیمی شمال خوزستان تاکنون محقق نشده است.
رییس هیات مدیره صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان افزود: فعال سازی و احداث پتروپالایش بختیاری، موجب رونق اقتصادی در شهرهای شمالی خوزستان به ویژه مسجدسلیمان، اندیمشک و ایذه خواهد شد.
وی با بیان اینکه متاسفانه سه سال قبل جلوی احداث پتروپالایش بختیاری را گرفته شد گفت: مجوزهای لازم برای احداث این طرح مهم گرفته شده و خوراک مورد نیاز آن نیز در منطقه وجود دارد.
پتروشیمیها توان جبران ناترازی گاز را دارند
داوودی با اشاره به ناترازی تولید گاز در کشور گفت: ۱۲ پتروشیمی هم اکنون به دلیل ناترازی گاز تعطیل هستند که حل این ناترازی در گروه قرارداد وزارت نفت با پتروشیمیهای کشور است.
وی با بیان اینکه پتروشیمیهای کشور توان استخراج گاز و جبران ناترازی تولید گاز در کشور را دارند گفت: میدانهای کوچک زیادی در مسجدسلیمان وجود دارد که پتروشیمیهای میتوان۳۰ تا ۴۰ سال از این مخازن برداشت داشته باشند.
رییس هیات مدیره شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان با بیان اینکه خصوصی سازی به امری رعب آور در کشور تبدیل شده است گفت: یک صنعت توسط دولتی به بخش خصوصی واگذار و توسط دولت دیگر پس گرفته میشود و این موجب وحشت بخش خصوصی برای ورود به این موضوع شده است.
شمال خوزستان مستعد سرمایه گذاری و احداث پتروشیمی است
رییس شرکت صنایع پتروشیمی مسجدسلیمان با بیان اینکه برخی تنگ نظریها مانع از ورود سرمایه گذاران به تولید کشور شده است گفت: اگر بخش خصوصی حمایت شود و دولت مانعی برای فعالیت سرمایه گذاران ایجاد نکند، بخش خصوصی توان حل مشکل تولید و اشتغال کشور را دارد.
وی شمال خوزستان را از جمله ظرفیتهای مستعد استان دانست و گفت: این منطقه مملو از استعدادهای فراوان است که امکان سرمایه گذاری و احداث پتروشیمی را دارد.
به گزارش ایرنا، رییسجمهور و هیات همراه در چهارمین سفر استانی خود امروز (چهارشنبه) وارد اهواز مرکز خوزستان شد.
بهرهبرداری از واحد نمک زدایی اهواز متمرکز به ظرفیت ۱۱۰ هزار بشکه نفت در روز، بازدید از طرح جامع فاضلاب و قطع چهار ورودی فاضلاب به رودخانه کارون، خشت گذاری مدرسه، بازدید از مناطق محروم اهواز (شرق و غرب)، بازدید از مرکز نگهداری کودکان بیسرپرست، نشست با فعالان اقتصادی، نخبگان و فرهیختگان خوزستان و دیدار مردمی، حضور در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان از شاخصترین برنامههای سفر ۲ روزه رییس جمهور به خوزستان است.
در این سفر تعدادی از اعضای دولت شامل وزرای نفت، نیرو، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی، جهادکشاورزی، رفاه، بهداشت، معاون امور توسعه روستایی و معاون امور زنان و خانواده، رییس جمهور را همراهی میکنند.
سفر استانی رییس جمهور به همراه این تعداد از اعضای هیات دولت تاکنون بی سابقه بوده و این موضوع نشان دهنده اهتمام ویژه دولت برای توسعه، عمران و آبادانی خوزستان است.
اخبار کامل سفر استانی رییس جمهور به خوزستان را میتوانید اینجا بخوانید.
منبع