کاوش ها در شهر زیر زمینی ابرکوه همچنان ادامه دارد

“محمدرضا فلاحتی” روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با عنایت به اینکه شهر ابرکوه در مسیر سیل قرار داشته و ۳۶۰ رشته قنات زیر آن عبور می کرده است شهر را بر روی بستری سنگی برای حفاظت و جلوگیری از تخریب سیل ساخته اند.

وی اظهار کرد: در گذشته برای دسترسی به قنات‌؛ نگه داری مواد غذایی و ایجاد پناهگاه اقدام به حفر کانال‌ و اتاقک های دستکند می‌کردند.

کاوش ها در شهر زیر زمینی ابرکوه همچنان ادامه دارد

به گفنه وی در اسفند سال ۹۹ بخشی از حیاط خانه سلیمی واقع در محله دروازه میدان بافت تاریخی ابرکوه فروکش می‌کند و راهی به سوی دالان‌ها باز می‌شود و این راهروها در مسیرهایی بوده که در زیر خانه‌ها قرار داشته است.

وی ادامه داد :۶۰ هکتار بافت تاریخی ابرکوه هست که قطعاً در زیر آن مسیرهای دیگری نیز وجود دارد که نیاز به بررسی و مطالعه بیشتر دارد.

در سال ۱۴۰۰ اطلاعات اولیه‌ای در این زمینه در سایت وزارت میراث فرهنگی منتشر شد اما خبر رسانه‌ای نشد و خبرگزاری جمهوری اسلامی یک خبر کوتاه از کشف این زیر زمین منتشر کرد و از آن سال تاکنون رسما رسانه ای نشده بود.

وی در رابطه با تشابه اطلاعات خبر ایرنا با خبر سال ۱۴۰۰ گفت: این اطلاعات فنی است و قابل تغییر یا جابجایی نیست و لذا هر بار دیگر هم خبر کشف شهر زیرزمینی در ابرکوه منتشر شود همین اطلاعات فنی ثابت در آن تکرار خواهد شد.

فلاحتی افزود: تخلیه بیشتر محوطه های زیرزمینی از چهار سال قبل با همکاری خوب شهرداری و شورای شهر ابرکوه آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

فرماندار ابرکوه پنجشنبه شب در گفت و گو با ایرنا از کشف یک شهر زیرزمینی در این شهر خبر داده بود.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

فیلم | احیای ترانه‌های موسیقی بومی مازندران در کنسرت گروه «اوجا»

ساری- ایرنا- تعدادی از ترانه‌های قدیمی و خاطره‌انگیز موسیقی مازندران و برخی قطعات بی‌کلام بومی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *