پرونده مانع زدایی در تجارت با ایران روی میز مجلس پاکستان

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از روابط عمومی پارلمان پاکستان، کمیته عملکردی مجلس سنا در مورد مشکلات مناطق کمتر توسعه یافته، به ریاست سناتور شاهذیب دُرانی امروز(سه شنبه) تشکیل جلسه داد تا در مورد ابتکارات راه اندازی شده توسط وزارت بازرگانی پاکستان برای ارتقای تسهیلات تجاری محلی، از جمله دلایل تاخیر در فعال سازی کامل بازارچه های مرزی با ایران در مناطق کمتر توسعه یافته، بحث کند.

مقامات وزارت بازرگانی پاکستان در این جلسه از راه اندازی بازارچه های مرزی با ایران و افغانستان توسط دولت خبر دادند. در عین حال به اطلاع اعضای کمیته سنا رسانده شد که افغانستان این پیشنهاد طرف پاکستانی را رد کرده است.

سناتور منظور احمد کاکر در این جلسه اظهار داشت که در دیدار اخیر یک هیات پارلمانی با مقامات ایرانی (اشاره به نشست گروهی از نمایندگان پارلمان پاکستان از ایالت بلوچستان با سفیر ایران در اسلام‌آباد)، طرف ایرانی تاکید کرد که بهره‌برداری کامل بازارچه های مرزی به دلیل تاخیر دولت پاکستان میسر نشده است.

رئیس‌ کمیته عملکردی سنای پاکستان به منظور شناسایی علت تأخیر از مسوولان وزارت بازرگانی خواست تا ظرف مدت یک هفته جزئیات ارتباطات با مسوولان ایرانی را به مجلس ارائه دهند.

علاوه بر این، کمیته مذکور درباره دستورالعمل‌های سیاستی در مورد گواهی مبدأ برای کالاهای با مبدا ایرانی و راه‌های پیش‌رو برای ساده‌سازی مسائل تجاری میان دو کشور بحث کرد.

پرونده مانع زدایی در تجارت با ایران روی میز مجلس پاکستان

مقامات وزارت بازرگانی پاکستان اعلام کردند که به دلیل تحریم های آمریکا علیه ایران، تجارت با این کشور از طریق کانال های بانکی امکان پذیر نیست.

این کمیته به بانک مرکزی و وزارت بازرگانی پاکستان دستور داد تا یک جلسه مشترک در مورد این موضوع برگزار کنند.

در جلسه امروز کمیته مجلس سنای پاکستان سناتور محمد اسلم ابرو، خانم سناتور فلک ناز، سناتور دانش کومار، سناتور حمید خان، سناتور منظور احمد کاکر، کامران علی افضل دبیر بخش کابینه دولت، امجد محمود معاون وزارت دارایی و درآمدهای ملی و سایر مقامات ارشد وزارتخانه‌های مربوطه حضور داشتند.

دولت پاکستان روز گذشته(دوشنبه) دستور نهایی را برای گشایش چهارمین گذرگاه مرزی با جمهوری اسلامی ایران در نقطه چدگی (ایالت بلوچستان) و کوهک (در سیستان و بلوچستان) با هدف تسهیل تجارت مشترک، ایجاد فرصت‌های شغلی و جلوگیری از قاچاق ابلاغ کرد.

میرجاوه، ریمدان و پیشین سه گذرگاه اصلی مرزی (گذرگاه تفتان، گبد و مند) است که از این طریق پاکستانی‌ها وارد ایران می‌شوند و تجارت دو کشور نیز از این سه مسیر رسمی صورت می گیرد.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

ترس صهیونیست‌ها از نشان دادن علامت پیروزی توسط اسرای فلسطینی

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، «لیران تماری» خبرنگار روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارنوت تاکید کرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *