به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، یحیی میرزاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، از انجام 54 هزار و 190 بازدید توسط بازرسین بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی سال 1404 خبر داد و گفت: طرح سلامت نوروزی از 11 اسفندماه سال گذشته آغاز و تا 15 فروردین ماه ادامه داشت. هدف این طرح، پیشگیری و کاهش بار بیماریهای مرتبط با عوامل محیطی از جمله بیماریهای منطقه از آب و غذا، و کنترل اپیدمی بیماریهای انگلی و عفونی بود.
وی افزود: در مدت اجرای این طرح، کارشناسان بهداشت محیط از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، محلهای اسکان مسافران و سامانههای آبرسانی به طور مداوم بازدید کرده و 52 هزار و 802 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی را کشف و معدوم کردند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان همچنین از صدور 6 هزار و 682 اخطار کتبی برای متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خبر داد و بیان کرد: 3 هزار و 857 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و 148 واحد نیز پلمب شدند.
میرزاده در ادامه به انجام 30 هزار و 240 مورد کلرسنجی و 889 مورد نمونهبرداری میکروبی از سامانهها و شبکههای آبرسانی اشاره کرد و افزود: این اقدامات به منظور تأمین سلامت آب شرب و استخرهای شنا انجام شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان همچنین از ارسال 696 نمونه مشکوک غذایی به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو برای تعیین قابلیت مصرف انسانی خبر داد و گفت: در مجموع، 50 هزار و 361 مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل نیز در این طرح انجام شد.
انتهای پیام/864/
منبع