واکنش مقامات صهیونیست به استعفای هالوی


به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا به نقل از شبکه المیادین، «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل بیتنو» گفت: پس از استعفای رئیس ستاد ارتش از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و بقیه اعضای کابینه کوچک (کابینه جنگ) می‌خواهم که استعفا دهند.

وی افزود: نخست‌وزیر و بقیه اعضای کابینه مسوولیت خود را پذیرفته و مناصب خود را ترک کنند.

کابینه کوچک یا کمیته وزارتی امور امنیت قومی، یک کمیته ویژه به ریاست نخست‌وزیر و وزرایی از ائتلاف حکومتی است که مقر آن در دفتر نخست‌وزیر قرار دارد و وظیفه آن نیز تدوین سیاست‌های دولتی، رهبری و اجرای سیاست‌های مربوط به امنیتی رژیم صهیونیستی است. ایده تأسیس ایین کابینه برای نخستین بار در جریان فاجعه فلسطین و جنگ ۱۹۴۸ مطرح شد اما «دیوید بن گورین» نخست‌وزیر وقت به دلیل آنکه علاقه‌ای به مشارکت هیچ فردی در تصمیماتش را نداشت، با آن مخالفت کرد. این کمیته سپس در سپتامبر ۱۹۸۴ با حضور ۱۰ وزیر از حزب کار و لیکود تشکیل شد.

اظهارات لیبرمن در حالی است که رسانه‌های صهیونیستی امروز گزارش دادند که «هرتزی هالوی»، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با ارسال نامه‌ای برای یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم خواستار پذیرش کناره‌گیری وی از سمتش شده است.

بر پایه این گزارش، هالوی در نامه خود مسوولیت شکست هفتم اکتبر ۲۰۲۳ را پذیرفته و خواستار پایان ماموریت خود به عنوان رئیس ستاد ارتش در ششم مارس (۱۶ اسفند) شده است.

از سوی دیگر «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی تندرو کابینه رژیم صهیونیستی گفت که استعفای هالوی صرف‌نظر از روند جنگ، قابل پیش‌بینی بود و من پیشنهاد استعفای هالوی در ازای موافقت با معامله با حماس را رد کردم.

«یائیر لاپید» رئیس جناح اپوزیسیون رژیم صهیونیستی نیز گفت: نخست‌وزیر و کابینه فاجعه‌بار آن بایستی مسوولیت خود را بپذیرند و استعفا دهند. بایستی کمیته تحقیقات رسمی تشکیل و انتخابات برای تشکیل کابینه‌ای که اعتماد مردم را بازگرداند، برگزار شود.

«بنی گانتز» عضو سابق کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نیز گفت: هالوی مسوول نظامی فاجعه هفتم اکتبر است.

استعفای هالوی پس از برکناری یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و در ادامه استعفاهای سریالی در میان مقامات نظامی این رژیم در پی شکست هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و ناکامی در تحقق اهداف جنگ است.

پیشتر رسانه‌های صهیونیستی با بیان اینکه گلوله برف استعفاها در داخل ارتش در حال بزرگ شدن است، نوشتند که بعد از استعفای «آهارون هالیوا» رئیس بخش اطلاعات نظامی و تصمیم «یهودا فوکس» فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی برای کناره گیری، مقامات نظامی دیگر نیز قصد استعفا دارند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرد و با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از ۴۷۱ روز جنگ، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد و ناگزیر به پذیرش شکست و آتش‌بس شد.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

اسرائیل و مسئله کردها – ایرنا

اسرائیل و مسئله کردها امروزه منطقه غرب آسیا دچار تغییراتی شده است. رژیم اسد سقوط …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *