به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، رضا علیزاده در جلسه امروز یکشنبه – ۱۶ دی ماه – صحن علنی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: جهان در موقعیتی دوگانه و متضاد به هوشمندی مضاعفی احتیاج است. چهره اول و مشهود جهان، ناآرامی، آشفتگی، گرفتاری در فقر، بحرانهای تغذیه، ناامنی روابط بینالملل و نسلکشی است که نمونه آن در غزه، لبنان، سوریه و بعضی دیگر از نقاط جهان دیده میشود.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: چهره دوم جهان پیشرفتهای برقآسا در حوزههای ارتباطات صنعت، هوش مصنوعی، محاسبات کوانتومی و بسیاری از رشتههای علمی، فلسفی، ریاضی و هنری است و این دو وصف ما را به همآوایی، عقلانیت و تیزهوشی فرامیخواند.
وی تاکید کرد: نهادهای برنامهریز، مدیران دولتی، بخشهای خصوصی و عمومی جامعه در این اوضاع و احوال باید اقتضائات زمان را بشناسند و برای رهایی از ناترازیها و آشفتگیها در قالب حکمرانی طرحی نو بیندیشند. در غیر این صورت بحرانهای بزرگ به هم میرسند و بسیار مخاطرهآمیز و خطرناک خواهند بود.
علیزاده با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی با اتکا به خداوند متعال و رهنمودهای مقام معظم رهبری و پشتیبانی مردم با استفاده از توان و ظرفیتهای داخلی بحرانهای زیادی را پشتسر گذاشته است: یقینا مشکلات موجود را نیز به نحو احسن مدیریت خواهد کرد. اما آنچه مهم و اهمیت دارد توجه خاص و همراهی و جلب رضایتمندی مردم است که از طریق حفظ شأن و منزلت مردم با بها دادن به خواستههای آنان و ارتقا رفاه عمومی میسر میشود.
وی تاکید کرد: به تمام گروهها و جریانات فکری جامعه توصیه میکنم از طرح موضوعاتی که باعث آزردگی روح و روان جامعه شده و موجب ایجاد تفرقه در بین مردم میشود، خودداری نمایند.
نماینده مردم ورزقان در مجلس تاکید کرد: برای رسیدن به اهداف عالیه به ویژه حل معضلات اقتصادی جامعه توجه به مواردی ضروری است که از جمله آنها تدوین و تصویب استراتژی در حوزههای مختلف مبتلا به جامعه به ویژه در حوزههای اقتصادی و صنعتی با هماهنگی دولت و مجلس، اجرای به موقع تصمیمات راهبردی و در نظر گرفتن زمان طلایی برای اجرای یک تصمیم است.
وی اطلاعرسانی و همراه نمودن جامعه را از ملزومات موفقیت در اجرایی شدن تصمیمات راهبردی برشمرد و گفت: مورد سوم اجرای درست و کامل اصل ۴۴ است. در جهان ثابت شده دولتها نمیتوانند بنگاه دار خوبی باشند. دولت باید دست از تصدیگری بردارد. با ادغام یا تفکیک وزارتخانهها دولت چابک نمیشود. چاره کار واگذاری بنگاهها به بخش خصوصی واقعی اهلیتدار و توانمند است.
علیزاده خاطرنشان کرد: با اجرای صحیح اصل ۴۴ قانون اساسی، ضمن کنترل فساد و رانت در جامعه، موجب شتاب بخشیدن به رشد اقتصاد ملی، افزایش رقابت پذیری و کنترل انحصار و افزایش سطح عمومی اشتغال خواهد شد.
منبع