به گزارش گروه علمی ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی مکنایت، این مطالعه جامع که گزارشی از آن هفته گذشته منتشر شد، شکافهای قابل توجهی را در رویکردهای تحقیقاتی فعلی شناسایی کرد و خواستار تغییرات دگرگونی در نحوه مطالعه دانشمندان این شرایط است. این گزارش همچنین تاکید میکند، اکثر موارد زوال عقل در افراد بالای ۶۵ سال شامل انواع مختلفی از زوال عقل است که به طور همزمان رخ میدهند و باید با رویکردی یکپارچه آن را بهبود بخشید و درمان کرد.
تیا پاول، رئیس کمیتهای علمی که این گزارش را نوشتهاند، گفت: سرمایه گذاری در دهه گذشته دانش مبنایی را ایجاد کرده و به پیشرفتهای علمی بسیاری؛ از جمله اولین درمانهای دارویی برای کند کردن پیشرفت بیماری آلزایمر در برخی افراد منجر شده است. اما واقعیت این است که مداخلات دارویی و غیردارویی برای پیشگیری یا درمان آلزایمر و زوال عقلهای مرتبط با آن را در اختیار نداریم و نیاز فوری به درمانهایی وجود دارد که بتواند زندگی افراد مبتلا به زوال عقل و افراد نزدیک به آنها را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.
گزارش یادشده ۱۱ اولویت تحقیقاتی را برای پیشگیری از پیشرفت و درمان آلزایمر دسته بندی میکند؛ این اولویتها شامل توسعه ابزارهای تشخیصی بهتر، درک الگوهای بیماری در جمعیتهای مختلف و ارزیابی درمانهای ترکیبی مانند رویکردهای دارویی و غیردارویی است. یک توصیه کلیدی این گزارش نیز از بین بردن مرزها بین تحقیقات در مورد انواع مختلف زوال عقل است. این مطالعه همچنین یک شکاف مهم در تحقیقات فعلی را برجسته میکند: بیتوجهی مداوم به جمعیتهایی که به طور نامتناسبی تحت تأثیر زوال عقل قرار دارند. بدون شیوههای تحقیقاتی فراگیرتر، یافتهها ممکن است به طور یکسان برای همه گروهها اعمال نشوند و نابرابریهای موجود در سلامت را بدتر کنند.
این گزارش پیشبینی کرده در صورت تلاشهای هماهنگ و اقدامات نوآورانه میتواند زوال عقل را پیشگیری و درمان کند و نتایج را برای جمعیتهای سالخورده در سراسر جهان بهبود بخشد.
منبع