نظم در شهریه کودکستان‌ها رضایتمندی خانواده‌ها را افزایش می‌دهد


به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک؛ قاسم احمدی لاشکی در نشست تکریم و معارفه معاونان سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اظهار داشت: این سازمان ملی در دور جدید آماده فعالیت پویا در عرصه زیستی خود است.

لاشکی بیان داشت: این سازمان در این دوره علاوه بر دانش و تجربه، تعامل بسیار خوبی نیز با نهادها و دستگاه‌های اثرگذار دارد که این ویژگی‌ها می‌تواند منجر به تحقق اهداف تعیین‌شده شود.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از توان نخبگان و افراد با تجربه، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به نقطه مطلوب، هم باید از علم و هم از تجربه استفاده کرد و این موضوع در حال حاضر که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک توانسته حس اعتماد را در زیست‌بوم کشور ایجاد کند، محقق خواهد شد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اقدامات انجام‌شده، وزیر آموزش و پرورش از روند کنونی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک رضایت کامل دارد؛ چراکه این سازمان در مسیر حل مشکلات و تسریع فرایندها قرار گرفته است.

رویکردهای علمی و تجربی، رکن ریل‌‎گذاری و سیاست‌گذاری است

حمیدرضا شیخ‌الاسلام معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در نشست تکریم و معارفه معاونان سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، با اشاره به اهمیت دورۀ کودکی در ارتقای نظام آموزش و پرورش، گفت: قطعاً این سازمان زیرساخت تعلیم و تربیت کشور است.

وی با اشاره به تقدم تشخیص به تجویز در رفع مشکلات، افزود: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در دوره جدید توانست با تشخیص دقیق و کارشناسانه مسائل و چالش‌های موجود، راه‌حل‌های دقیق و علمی برای برون‌رفت از آنها را طراحی و اجرا کند.

شیخ‌الاسلام ساماندهی کودکستان‌ها را یکی از اولویت‌های اصلی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک برشمرد و ادامه داد: در بخش صدور مجوز، بر مبنای رویکردهای علمی و تجربی ریل‌‎گذاری و سیاست‌گذاری لازم صورت خواهد گرفت تا در این بخش ساماندهی لازم ایجاد شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به موضوع شهریه، یادآور شد: بعد از رفع چالش‌هایی که پیشتر انباشت شده بود، شهریه در دو بخش حقیقی و حقوقی تعیین شد و در این مسیر سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تلاش کرد تعیین شهریه به صورتی باشد که انتظارات مردم و موسسان تامین شود.

شیخ‌الاسلام به کارگیری ظرفیت‌های نخبگان و مفاخر کشور در حوزه تعلیم و تربیت کودک را یکی دیگر از رویکردهای اصلی این سازمان در دور جدید دانست و خاطرنشان کرد: بر همین اساس «جشنواره ملی طعم کتاب» با حضور بزرگان حوزه ادبیات کودک طراحی و در حال اجرا است؛ جشنواره‌ای که قطعاً نتایج مثبت آن جامعه را منتفع خواهد کرد. علاوه بر آن، این سازمان در صدد آن است که با تشکیل هیئت اندیشه‌ورز، ارتباط هدفمندی با نخبگان و افراد مجرب این عرصه ایجاد کند.

در این نشست، ضمن تقدیر از زحمات یوسف قاسمی، حامد صبوری به عنوان معاون نظارت بر مراکز و همچنین یوسف قاسمی به عنوان معاون تربیت کودک و توانمندسازی خانواده معرفی شدند.

عبدالوحید فیاضی عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش و همچنین محمد جعفری سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از حاضران در این نشست بودند.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

هزینه درمان با اولویت قرار دادن بهداشت کاهش می‌یابد

به گزارش روز جمعه ایرنا، حسینعلی شهریاری در هفتمین کنگره سلامت مردان افزود: اولویت باید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *