نتایج مصاحبه‌های بورس‌های دانشجویی به سازمان سنجش ارسال شد


به گزارش گروه علمی ایرنا از سازمان امور دانشجویان، محمد محمدی مسعودی گفت: مصاحبه سه بورس «صنعت و مشاغل، دانش و بنگاه اقتصادی» در زمان مقرر در ۹ دانشگاه کشور؛ شامل دانشگاه‌های مازندران، اصفهان، بوعلی همدان، تبریز، تهران، علم و صنعت، باهنر کرمان، چمران اهواز، شیراز، فردوسی مشهد» برگزار شد.

وی ادامه داد: نتایج مصاحبه‌های بورس‌های دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان به سازمان سنجش ارسال شده است و با نتایج نهایی کنکور توسط سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان پیش از این گفته بود زمان و مکان مصاحبه بورس‌های دانشجویی از طریق سامانه یکپارچه بورس‌های دانشجویی«سیب» در اختیار داوطلبان قرار گرفته است. همچنین مصاحبه‌ها از ۴ مهر در ۹ دانشگاه انجام می‌شود.

داوطلبان کنکور سراسری سال۱۴۰۳ می‌توانستند کدرشته‌های مربوط به دو نوع بورس صنعت و مشاغل و نیز بورس دانش را در فرایند انتخاب رشته خود انتخاب کنند. در کدرشته‌های مربوط به بورس صنعت و مشاغل طی توافقی که بین شرکت اعطاکننده بورس صورت گرفته، دانشجویان در حین تحصیل، مقرری دریافت کرده و پس از دوران تحصیل با شرایطی که در قرارداد قید می‌شود، امکان اشتغال در شرکت اعطاکننده بورس را دارا هستند.

در این طرح، دانشگاه به دانشجویان اجازه می‌دهد تا سقف مشخصی دروس اختیاری را با نظر دستگاه اعطاکننده بورس بگذرانند. همچنین، کارآموزی دانشجوی بورسیه در دستگاه بورس‌کننده سپری می‌شود و دانشجو مجاز است تا سقف ۵۰ ساعت در ماه با شرکت همکاری کند.

در این طرح، ظرفیت دانشگاه‌های برتر کشور در خدمت بنگاه‌های اقتصادی کشور قرار می‌گیرد و از طرفی شرکت اعطاکننده بورس نیز بهترین و نخبه‌ترین دانشجویان را جذب کرده که قطعاً در بهره‌وری بیشتر آن شرکت مؤثر خواهد بود.

بورس دانش با هدف حمایت از داوطلبان کنکور سراسری که در رشته‌های مورد نیاز کشور تصمیم به ادامه تحصیل دارند، طراحی شده است. بر اساس شیوه‌نامه بورس دانش، ۵ درصد برتر داوطلبان هر گروه آزمایشی می‌توانند در تعدادی از رشته‌هایی که مورد نیاز کشور است به ادامه تحصیل بپردازند و بورسیه تحصیلی شوند.

در سال گذشته، داوطلبان کنکور سراسری که در بورس دانش پذیرفته شدند ماهیانه مبلغ ۵ میلیون تومان دریافت کرده‌اند که امسال این رقم به هفت میلیون تومان در ماه افزایش یافته است، این مبلغ می‌تواند حمایت خوبی از دانشجویان کارشناسی باشد.

داوطلبان پس از اتمام مقطع کارشناسی اگر کیفیت تحصیل خود را حفظ کرده باشند در اولویت بورس دانش برای ادامه تحصیل خود تا مقطع دکتری و همچنین اولویت بورس هیات علمی خواهند بود.


منبع

درباره ی

مطلب پیشنهادی

بیش از ۷۰ درصد چالش های محیط زیستی با تکیه بر توان علمی داخلی برطرف می‌شود

به گزارش ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، حسین افشین روز پنجشنبه در حاشیه بازدید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *