موفقیت جشنواره تئاتر مازندران نتیجه اعتماد به هنرمندان است

یاسر محمودی برنتی امروز -پنجشنبه- در گفت‌وگو با ایرنا با تاکید بر ضرورت مردمی‌سازی در حوزه فرهنگ و هنر اظهار کرد: واگذاری اختیارات به انجمن‌ها و نهادهای مردمی در حوزه فرهنگ و هنر می‌تواند به تقویت مشارکت مردمی، افزایش نوآوری و در نهایت ارتقای سطح کیفی تولیدات هنری منجر شود.

وی با بیان این‌که مدیریت رویدادهای هنری باید به خود هنرمندان واگذار شود، افزود: برخی مشکلات این حوزه به یک قصه تکراری در مدیریت فرهنگ و هنر تبدی ل‌شده او لازم است که با تغییر رویکرد و واگذاری مسئولیت‌ها به خود هنرمندان به سمت حل این چالش‌ها حرکت کنیم. برای رفع کاستی‌های موجود در مسیر واگذاری اختیارات به نهادهای مردمی مرتبط با فعالیت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این وزارتخانه باید با نگاهی نو و اصلاح رویکردها گام برداشته شود.

مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی مازندران با اشاره به تجربیات گذشته در حوزه مدیریت هنر خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده هرگاه مدیریت یک رویداد هنری به دست خود هنرمندان سپرده‌ شد، آن رویداد با موفقیت بیشتری همراه بود که سی‌وششمین جشنواره تئاتر مازندران یکی از همین نمونه‌ها است.

محمودی برنتی چالش اصلی در حوزه مدیریت فرهنگ و هنر را حضور مدیرانی با تئوری‌های نادرست و ناکارآمد عنوان کرد و افزود: این گروه از مدیران به‌جای همکاری با هنرمندان و انجمن‌های هنری، خود را رقیب آن‌ها می‌دانند و همین امر منجر به بروز مشکلاتی همچون کمبود بودجه، بوروکراسی اداری و بی‌توجهی به هنرمندان می‌شود.

موفقیت جشنواره تئاتر مازندران نتیجه اعتماد به هنرمندان است
یاسر محمودی برنتی – مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی مازندران

وی ضمن قدردانی از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بابت واگذاری امور برگزاری سی‌وششمین جشنواره تئاتر مازندران به انجمن هنرهای نمایشی و هنرمندان، تصریح کرد: موفقیت سی‌وششمین جشنواره تئاتر استان نتیجه‌ یک تصمیم هوشمندانه از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران است که بابت این اعتماد و حمایت‌ها از ایشان سپاسگزارم.

این هنرمند تئاتر استان خاطرنشان کرد: همان‌گونه که تشکل‌های صنفی مانند نظام مهندسی، کانون وکلا، اصناف و سایر تشکل‌های اینچنینی در زمینه تصمیم‌گیری و دریت امور مربوط به فعالان این حوزه‌ها اثرگذار هستند، با واگذاری مسئولیت‌های حوزه فرهنگ و هنر به نهادهای مردمی این بخش می‌توان نکات مهمی همچون افزایش نظارت، سرعت عمل و بهبود کیفیت خدمات را محقق کرد.

مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی مازندران اظهار کرد: هنرمندان به دلیل شناخت عمیق از نیازها و دغدغه‌های حوزه خود، می‌توانند رویدادهای هنری را با کیفیت بهتر و اثربخشی بیشتری برگزار کنند.

محمودی با اشاره به نقش کلیدی تسهیل‌گری و نظارت در برگزاری سی‌وششمین جشنواره تئاتر مازندران گفت: اعتماد به انجمن هنرهای نمایشی و واگذاری مسئولیت‌های اجرایی به هنرمندان، احساس مسئولیت‌پذیری و قدردانی را در میان هنرمندان تقویت کرده است.

وی افزود: این رویکرد باعث شده تا هنرمندان احساس کنند که متولیان فرهنگی و هنری به آن‌ها اعتماد دارند و از آن‌ها حمایت می‌کنند. این حس اعتماد و حمایت، انگیزه‌ای مضاعف برای هنرمندان بوده و در نهایت به موفقیت چشمگیر جشنواره منجر شده است.

مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی مازندران اظهار کرد: امیدوارم با ادامه این رویکرد و همکاری نزدیک‌تر بین انجمن هنرهای نمایشی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاهد شکوفایی روزافزون هنرهای نمایشی در استان مازندران باشیم.

به گزارش ایرنا، سی‌وششمین جشنواره تئاتر مازندران امسال به دبیری هادی اصغری و داوری قطب‌الدین صادقی، نادر برهانی مرند و کوروش نریمانی از ۱۷ تا ۲۰ آبان با رقابت ۹ نمایش صحنه‌ای و چهار نمایش خیابانی در ساری برگزار شد.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

بازدید مدیران قوه قضاییه از نمایشگاه دائمی ساترا

به گزارش ایرنا از روابط عمومی صداوسیما، سعید مقیسه، رئیس سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *