به گزارش ایرنا از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سیدقاسم ناظمی رایزن فرهنگی ایران در آنکارا با اعلام آمادگی این رایزنی برای اجرای برنامه مشترک با شهرداری چانکایا، ابراز امیدواری کرد که با همکاری نهادهای ذیربط گامهای خوبی در جهت گسترش روابط فرهنگی دو کشور برداشته شود.
وی با اشاره به مدیریت در حوزههای فرهنگی اظهار داشت: یکی از ویژگیهای مثبت شهرداریها داشتن بودجههای خوب برای هزینهکرد در امور فرهنگی است و به عبارت بهتر در برگزاری مناسبتهای فرهنگی و هنری دست بازتری دارند. از این جهت امیدواریم که بتوانیم از امکانات شهرداری آنکارا به ویژه شهرداری منطقه چانکایا در جهت معرفی هنر، فرهنگ و ادبیات ایران به مردم خوب پایتخت ترکیه بهره ببریم.
رایزن فرهنگی کشورمان با بیان اینکه سال ۲۰۲۵ به عنوان سال فرهنگی دو کشور ایران و ترکیه نامگذاری شده است، گفت: در چهارچوب سال فرهنگی نیز میتوانیم نقشه راهی تدوین و براساس آن به صورت متقابل با شهرداری آنکارا و مناطق مختلف شهرداری این شهر برنامه هایی را به اجرا بگذاریم.
وی همچنین، پیشنهاد کرد بین شهرداری چانکایا و یکی از مناطق شهرداری تهران قرارداد همکاری متقابل امضا شود تا در چهارچوب آن بتوان به صورت متقابل کارهای متنوعی انجام داد تا ضمن معرفی فرهنگ دو کشور به مخاطبان، موجبات نزدیکی و صمیمیت بین مردم دو کشور بیش از پیش فراهم شود.
معاون شهردار چانکایا نیز با اشاره به علاقهمندی خود به فرهنگ و هنر ایران، از تمایل خود برای سفر به ایران از جمله شهرهای اصفهان، شیراز و تبریز سخن گفت و افزود: امیدوارم بتوانم فرصتی برای سفر به ایران پیدا کنم.
آنیل چتین، شهرداری چانکایا را مهمترین شهرداری پایتخت ترکیه توصیف کرد و افزود: تمام ارگانهای دولتی از جمله، ریاست جمهوری، مجلس، وزارتخانهها، سفارتخانهها و نهادهای لشکری و کشوری در این منطقه قرار دارند و از این جهت قلب پایتخت و به نوعی قلب کشور محسوب میشود.
معاون شهرداری چانکایا گفت: این شهرداری میزبان سفارتخانههای خارجی مقیم پایتخت است و با بسیاری از آنها برنامههای مختلف فرهنگی و هنری را به صورت مشترک برگزار میکند. اما جایگاه ایران برای ما از اهمیت بالایی دارد زیرا علاوه بر همسایگی داری فرهنگ و تاریخ مشترک هستیم و بسیاری از عناصر فرهنگی ما مشترک است.
وی از آمادگی شهرداری چانکایا برای میزبانی از برنامههای فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
منبع