مقام اوکراینی: کی‌یف در تلاش برای جذب جوانان ۱۸ تا ۲۵ ساله برای اعزام به جنگ است


به گزارش بامداد جمعه ایرنا، پالیسا با بیان اینکه اصلاح قوانین سربازگیری در اوکراین ضروری است، گفت: سیستم سربازگیری که از زمان گذشته به ارث رسیده ارتش کشور را در بحث تجدید نیروی انسانی با مشکل مواجه کرده است.

وی با اشاره به اینکه اوکراین یک بار در بهار سال گذشته با اصلاح قانون، سن اعزام به خدمت سربازی را از ۲۷ سال به ۲۵ سال کاهش داد، یادآور شد: اما این اقدام تاثیر لازم را برای جایگزین کردن نیروهایی که جان خود را در جنگ با روسیه از دست می‌دهند، نداشته است.

معاون رئیس دفتر زلنسکی در ادامه از «قرارداد صادقانه» به عنوان یکی از ابتکارات جدید کی‌یف برای تشویق جوانان برای اعزام به جنگ یاد کرد و افزود: قرارداد صادقانه طرحی است که شامل اعطای مشوق‌های مالی و همچنین فراهم آوردن امکانات آموزشی برای آنها خواهد شد.

پالیسا با بیان اینکه این طرح با هدف اصلی جذب جوانان ۱۸ تا ۲۵ ساله که هنوز به سن اعزام به خدمت سربازی نرسیده‌اند تهیه شده است، خاطرنشان کرد: کاهش سن اعزام به خدمت سربازی از سوی دیگر می‌تواند به عنوان تلاش اوکراین در جهت برآورده کردن درخواست‌های مطرح شده از سوی جو بایدن و دونالد ترامپ رئیسان جمهور سابق و کنونی ایالات متحده مبنی بر اینکه اوکراین می‌تواند با کاهش سن اعزام جوانان به سربازی، ارتش خود را تقویت کند، تلقی شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ولودیمیر زلنسکی به شدت با اجرای طرح اعزام جوانان به خدمت سربازی از سن ۱۸ سالگی مخالف است، افزود: رئیس‌جمهور اوکراین معتقد است که انجام این کار چشم‌انداز آینده این کشور خسته از جنگ را به شدت تحت تأثیر قرار خواهد داد.

پالیسا همچنین با بیان اینکه با وجود مخالفت زلنسکی، دیدگاه ما این است که باید با جامعه اوکراین صادقانه گفت وگو کنیم، تاکید کرد: باید این موضوع را با جامعه خود مطرح کنیم که دفاع از اوکراین تنها بر عهده نیروهای مسلح کشور نیست بلکه وظیفه هر شهروند اوکراینی و مسئولیتی بر عهده همه آنها است.

وی با اشاره به اینکه اوکراین یک منبع عظیم از نیروهای جوان در اختیار دارد که در صورت اصلاح قوانین اعزام به خدمت سربازی، می‌تواند باعث حل شدن مشکل جایگزین کردن تلفات انسانی در ارتش این کشور شود، افزود: در حال حاضر در اوکراین نیاز فوری به اصلاح این قوانین احساس می‌شود چرا که باید ساختار ارتش این کشور را با منطق جنگ مدرن تطبیق دهیم و انجام این کار به ما امکان می‌دهد مؤثرتر باشیم و از تکرار اشتباهات مشابه جلوگیری کنیم.

به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو – کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

ترامپ خواستار ملاقات فوری با پوتین شد

به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از تارنمای خبری سی ان بی سی، ترامپ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *