معاون وزیر علوم: ردیف اعتباری جدیدی به زیرساخت‌های پارک علم‌وفناوری اختصاص می‌یابد


به گزارش ایرنا، “محمد نبی شهیکی” روز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه روسای پیشین و جدید پارک علم و فناوری یزد افزود: شرکت های فناور هنوز نتوانسته اند جایگاه خود در زنجیره ارزش را پیدا کنند و این کاستی همچنان ادامه دارد.

وی اظهار داشت: شرکت های فناور از جمله ۵۵۰ شرکت فناور در پارک علم و فناوری استان یزد هنوز نتوانسته اند خوشه های نوآور را ایجاد کنند ضمن آنکه باید جایگاه یزد در هوش مصنوعی نیز افزایش پیدا کند.

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری به عنوان جزیره های جدا فعالیت می کنند که باید این فاصله حذف شود تا با یکدیگر بتوانند تجربه های موفق را اجرا و تکرار کنند.

شهیکی ادامه داد: پارک ها کانونی پایدار برای جوانان آینده ساز کشور هستند و پارک علم و فناوری یزد ۲۴ سال مسیر بسیار موفقی را طی کرده اما نیازمند بازنگری در برخی اقدامات و تقویت و استفاده از تجربیات موفق با تغییر ریل گذاری هستیم و پیوند بین سرمایه گذاری نوین و سنتی و صنعتی استان یزد نیز مورد تقاضا است.

وی اظهار داشت: هزار پروژه به عنوان پروژه های زیر ساخت پارک های علم و فناوری کشور گردآوری شده و در اطلس سرمایه گذاری اجرا خواهد شد.

استاندار یزد نیز در این مراسم گفت: اشتغال در یزد برای دیگر استان ها بوده و به قیمت مخاطره بهداشت عمومی، افزایش سرطان‌ها، مشکلات اجتماعی و مصرف حامل های انرژی برای این استان بوده است.

دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری به عنوان جزیره های جدا فعالیت می کنند که باید این فاصله حذف شود تا با یکدیگر بتوانند تجربه های موفق را اجرا و تکرار کنندمحمد رضا بابایی افزود: در استان یزد به گونه ای اقدام شده که خارج از ظرفیت، شرکت های زیادی مستقر شده‌اند و حضور اتباع هم زیاد است در حالی که گنجایش یزد به این اندازه نبوده است؛ یزد مازاد ظرفیت خود نسبت به استقرار افراد غیربومی همت داشته که در جایی باید این روند متوقف شود و در این مسیر نیازمند کمک و همراهی شرکت های فناور هستیم.

استاندار یزد در ادامه در مورد روند انتخاب رییس پارک علم و فناوری یزد گفت: اینجانب هیچگونه دخالتی نکردم و سه نفر توسط کمیته انتصابات انتخاب شدند که وزارت علوم بررسی کرده و برای اولین بار است که آقای “شخصی‌نیایی” را می بینم و آرزوی توفیق برای هر سه گزینه دارم همچنین امیدوارم با استفاده از فرهیختگان این حوزه شاهد جهش در پارک علم و فن‌آوری یزد باشیم.

“سیدحبیب الله میر غفوری”، رییس سابق پارک علوم و فناوری یزد در این نشست گفت: از اسفند ۱۴۰۰ فعالیت خود را شروع کردم و نزدیک به سه سال توفیق خدمت رسانی به شرکت های فناور را داشتم همچنین در یکسال گذشته ۷۰ شرکت پذیرش شدند و شرکت ها از ۳۵۰ شرکت در سال ۱۴۰۰ به ۵۴۰ شرکت مستقر در حال حاضر افزایش یافته است .

“مجید شخصی نیایی” رییس جدید پارک علم و فن‌آوری یزد نیز در این جلسه گفت : برای بهتر شدن مسیر پارک یزد تمام توان خود را بکار خواهم گرفت و از تجربیات و تخصص همه فعالان این عرصه استفاده خواهیم کرد چرا که شرکت های زیست بوم فن‌آوری یزد انگیزه های ماندن هستند و ما با این نگاه هر گونه حمایتی را با استفاده از توان نهادهای حمایتی خواهیم داشت.

در این جلسه از زحمات سه ساله سید حبیب الله میر غفوری تجلیل و مجید شخصی نیایی به عنوان رییس جدید پارک علم و فناوری استان یزد معرفی شد .


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

منتقدان تعطیلات اضطراری چه می‌گویند؟

پدیده وارونگی هوا که هر سال اوایل زمستان به سراغ کلانشهرها می‌آمد، امسال خیلی زودتر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *