به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، انجام اعتکاف به روزهای خاصی از سال مقید نیست و هر زمانی میتوان آن را بهجا آورد، اما در منابع دینی ثواب خاصی برای معتکف شدن در 13 تا 15 رجب ذکر شده است. اعتکاف یعنی اینکه زمانی را از دنیا و تعلقات آن جدا شویم و با خدا ارتباط خالصانه برقرار کنیم تا پلیدیها و زشتیها را بزداییم.
امسال در استان کردستان نیز همانند سطح کشور، این آیین با شکوه خاصی در حال برگزاری است و عاشقان از فضیلت اعتکاف بهرهمند شدند. در همین زمینه مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در حاشیه این آیین از ثبتنام 4 هزار معتکف جهت مراسم معنوی اعتکاف در سطح استان خبر داد و اظهار داشت: 100 مبلغ به مساجدی که مراسم اعتکاف برگزار میشود، اعزام میشوند.
حجتالاسلام برومند رازیانی ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت علی (ع) و روز پدر، گفت: یکی از مهمترین مراسمات معنوی که همزمان با ایام البیض ماه مبارک رجب برگزار میشود اعتکاف است که مورد استقبال و حضور باشکوه مردم دیندار شیعه و سنی قرار گرفته است.
حجتالاسلام ناصری قمی از اساتید دانشگاه و حوزه در مراسم آیین افتتاحیه اعتکاف دانشگاهیان در مسجد پیامبر اعظم دانشگاه کردستان ضمن تبریک ایام اظهار کرد: در سه روز اعتکاف، قرآن را در آرامش و با تفکر و اندیشه بخوانند تا در سایه آن بتوانید ضمن بالا بردن معلومات، از معنویات حضور در این مراسم نیز بهره برده و به آرامش دست پیدا کنید.
وی با بیان اینکه خداوند انسان را عمیق، متفکر و آزاد آفریده است، گفت: هیچ موجودی آزادی بشر را ندارد و انسان میتواند از این آزادی برای انتخاب کاملترین دین بهره بگیرد. مسئله مهم در اعتکاف خودسازی و معنویتپردازی است.
این استاد دانشگاه خداشناسی را زیباترین منشأ آرامش بشر دانست و گفت: آرامش جز با نام خدا پیدا نمیشود و هر جا بشر به خدا بند نباشد، نیست و نابود خواهد شد.
به گزارش تسنیم، امسال در مجموع 120 نفر دانشجو در مراسم اعتکاف حضور دارند که از این تعداد 70 نفر از دانشجویان دختران و 10 نفر هم از مردان هستند. محفل انس با قرآن کریم و پخش فیلم همراه با نقد و بررسی برای دانشجویان، بررسی تحولات سیاسی منطقه و یادگیری شش سوره همراه با تلاوت قرآن کریم از دیگر برنامهها بود.
انتهای پیام/
منبع