به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین علی نهاوندی در نشست خبری که در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه مرکز تحقیقات اسلامی مجلس از سال ۱۳۹۰ تشکیل شده است گفت: ما در این سازمان، شورای فقهی داریم که طرحها و لوایح را از نظر انطباق با مسائل فقهی بررسی میکنند و نتیجه را در اختیار نمایندگان مجلس قرار میدهیم و اخیراً با حوزههای علمیه خراسان بزرگ ارتباطاتی را برقرار کردیم تا از ظرفیت حوزه به خوبی بهره بگیریم.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس تاکید کرد: ما فقه را مبنای قانون و حقوق را مجرای قانون میدانیم. مأموریت ذاتی مرکز پژوهشهای مجلس و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس کاملاً از هم منفک است و ما بر لبه مسائل دینی، شرعی و فقهی حرکت میکنیم و در مقابل مرکز پژوهشهای مجلس موضوعات را از لحاظ علمی و کارشناسی مورد ارزیابی قرار میدهد.
نهاوندی تاکید کرد: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و مرکز پژوهشهای مجلس دو بال بسیار تأثیرگذار و تکمیلکننده مسائل قانونی کشور هستند و پیوستها و ارتباطات خوبی با هم داریم.
وی گفت: شوراهای فقهی ما بنا دارد که با شورای نگهبان و شوراهای مجمع تشخیص مصلحت نظام ارتباطاتی را برقرار کند تا ابعاد موضوعات مختلف تبیین و تشریح شود.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در ادامه، گفت: موضع ما درباره لایحه عفاف و حجاب، اجرای احکام دین است. این لایحه در دولت ۹ ماده داشت، در قوه قضائیه به ۱۵ ماده رسید و الان به ۹۰ ماده با طی کردن جلسات کارشناسی رسیده و شورای نگهبان آن را تأیید کرده و تبدیل به قانون شده است و نشان دهنده آن است که ایراد فقهی و شرعی نداشته که به تأیید شورای نگهبان رسیده است.
وی تصریح کرد: اقناع جامعه در قانون پذیر کردن آنان نیازمند آن است که رسانهها و بخشهای فرهنگی کشور اقدام اساسی انجام دهند تا مردم با قانون همراهی کنند.
منبع