غنی‌سازی شیر طعم‌دار با عصاره لیپیدی میگو



تهران- ایرنا- «ساخت و مشخصه‌یابی نانوحامل‌های هگزوزومی به‌منظور انکپسولاسیون عصاره لیپیدی میگو حاوی آستاگزانتین و ارزیابی پتانسیل آن جهت غنی‌سازی شیر طعم‌دار» رساله دکتری پژوهشگر ایرانی است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام گرفته است.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

پروانه فعالیت یک آژانس خدمات هوایی به دلیل گران‌فروشی تعلیق شد

تهران- ایرنا- سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: پروانه فعالیت یک شرکت خدمات مسافرت هوایی از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *