ظریف: وفاق یعنی یاد بگیریم بیشتر بشنویم تا اینکه حرف بزنیم


به گزارش ایرنا، محمد جواد ظریف دوشنبه شب در نشست ویژه «چهل میلیون امضا شدن کارزار» با حضور کنشگران و نویسندگان کارزارهای پرامضا، افزود: این مایه خوشحالی است که بخش‌های مختلف دولت متقاضی ارتباط با کنشگران کارزار و جامعه مدنی هستند.

وی تاکید کرد: ما تصمیم داشتیم جایی را برای پلتفرم ارتباط مردم با دولت راه بیاندازیم که منصرف شدیم و بعد از هماهنگی میان بخش‌های مختلف دولت که متقاضی ارتباط با جامعه مدنی هستند، تفاهم نامه‌ای میان معاونت راهبردی و کارزار امضا می‌شود که کارزارها در بخش‌های مختلف دولت پیگیری شود.

معاون رئیس جمهور درمورد وفاق ملی به عنوان شعار محوری رئیس دولت چهاردهم، گف: وفاق یعنی ما نمی‌خواهیم در حاکمیت دعوا کنیم و می خواهیم داخل حاکمیت با هم صحبت کنیم . برخی معتقدند که توسعه وقتی محقق می‌شود که در حاکمیت درگیری نباشد. این بد نیست اما به هر صورت ۵۰ درصد در انتخابات رأی ندادند.
ظریف خاطرنشان کرد: در انتخابات اکثر کشورها ۲۰ تا ۲۵ درصد سراغ صندوق رأی نمی‌روند و این در همه کشورها طبیعی است. اما اینجا ۵۰ درصد تصمیم گرفتند که سراغ صندوق رأی نروند. شاید نا امید شدند و گفتند فایده ندارد . وفاق یعنی صدای آنها را هم بشنویم و این دستاورد مهمی است به شرطی که به مردم به چشم تهدید نگاه نکنیم .

معاون راهبردی رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه امروز در ایران اسلامی بعد از ۲۲۰سال به شرایطی رسیده‌ایم که از توان دفاعی خود اطمینان داریم، اظهار داشت: ما همیشه نگران بوده ایم که اتفاقی بیفتد و ما امنیت و سرزمینمان را از دست بدهیم اما امروز می‌توانیم به راحتی بگوییم که هیچ‌کس فکر نمی‌کند ایران یک لقمه چرب و نرم قابل خورده شدن است.

ظریف تصریح کرد: امروز شرایط کشور ما به گونه ای است که دیگر هیچ کس فکر نمی‌کند مثل جنگ جهانی اول و دوم یکی شمال یا جنوب ما را بگیرد یا مثل شوروی آذربایجان را بگیرد و بعد مردم ما به قحطی و گرسنگی بیفتند. کسی فکر نمی‌کند به این شرایط برگردیم و این دستاورد بزرگی است.

ایرانیان خارج از کشور را به چشن تهدید نگاه نگاه نکنیم

وی تاکید کرد: حال زمان این است که به مردم به چشم تهدید نگاه نکنیم. نباید به ایرانیان خارج از کشور به چشم تهدید نگاه کنیم که اگر کسی خارج از کشور بچه‌اش بود یا خارج از کشور به دنیا آمده بود،‌نتواند مسوولیت بگیرد.

بسیاری از ایرانیان خارج از کشور حاضرند برای ایران فداکاری کنند. ما باید به آن‌ها به شکل فرصت نگاه کنیم در این صورت کارزار برای ما یک فرصت است که می‌توانیم نگرانی‌های مردم را بشنویم و یک سیاستی که با نیت خوب و پاک برای کمک به مردم اتخاذ شده است، ولی ضرر می زند، دنبال نشود.

ظریف با بیان اینکه باید زنان را به عنوان فرصت ببینیم نه تهدید و امنیت آن‌ها را تأمین کنیم و فضای مجازی را به عنوان فرصت ببینیم نه تهدید، گفت: از کارزار باید به عنوان یک بازوی آگاهی پیدا کردن استفاده کنیم .این یعنی وفاق. یعنی بفهمیم آن ۵۰ درصد که رای ندادند چه می خواهند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: ما همه چیز را مدیون مردم هستیم. اگر برای اولین بار در ۲۲۰ سال توانسته ایم از مرز و بوم کشور رفع تهدید کنیم،‌بچه های همین مردم در نیروهای مسلح هستند. مردم ما و ایرانیان ما و منطقه ما برای ما تهدید نیست.


منبع

درباره ی تپش پرس

مطلب پیشنهادی

کمیسیون اجتماعی مجلس اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس را بررسی می کند

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی در این هفته – ۲۲ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *