به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام، مرتضی فیروزآبادی در جشن خودکفایی و توانمندسازی 2200 مددجوی مورد حمایت کمیته امداد، اظهار داشت: سیاست کلان کمیته امداد، توانمندسازی مددجویان است.
معاون رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و مدیرعامل بنیاد حیات با بیان اینکه 50 درصد جامعه هدف ما بانوان و 50 دیگر ساکن روستاها هستند، افزود: ظرفیت ایجاد کارآفرینی برای بیش از 13 میلیون نفر در کشور وجود دارد و با گسترش فضای فعالیت اقتصادی میتوان از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.
وی گفت: کمیته امداد با تأسیس بنیاد حیات، بهسوی ایجاد اشتغالهای خرد و انتقال شبکههای آن حرکت کرده است.
فیروزآبادی با بیان اینکه ایجاد مشاغل خرد نیازمند در دسترس بودن مواد اولیه است افزود: از دیگر اهداف بنیاد، توسعه بیمه برای مشاغل خرد و توسعه شبکه کاریابی، و همچنین فراگیری خدمتهای اشتغال در جامعه تحت پوشش است.
وی تصریح کرد: ایجاد تسهیلات برای خرید صندوقهای کشاورزی و ارائه آموزشهای مهارتی ویژه کودکان تحت پوشش، از مهمترین دستاوردهای این مجموعه است.
معاون رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) بیان کرد: با وجود ناترازی در بانکها و نوسانات اقتصادی، مجموعه کمیته امداد کمترین انحراف در پرداخت تسهیلات را در سالهای اخیر داشته است.
احیای فرهنگ کار و اشتغال در این استان ضرورت دارد
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام نیز در این مراسم ضمن قدر دانی از متولیان این جشن بزرگ، اظهار داشت: برای مددجویان خانواده بزرگ کمیته امداد که با توانمندی و قابلیت های خود به خود کفایی رسیده اند، خرسندیم.
حجتالاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار تلاش برای به دست آوردن روزی حلال را یکی از بهترین عبادت ها در پیشگاه خداوند عنوان کرد و گفت: بدترین انسانها در فرهنگ اسلام کسانی هستند که هزینه زندگی شخصی خود را به دیگران تحمیل کنند.
وی با اشاره به این که ایلام استانی برخوردار و دارای مزیت های طبیعی بسیاری است، تصریح کرد: احیای فرهنگ کار جهت اشتغال در این استان ضرورت دارد.
حجتالاسلام والمسلمین کریمی تبار با اشاره به ضرورت مهارت آموزی، فرهنگ سازی آموزش و مهارت ها، گفت: تمام جامعه هدف این نهاد و سایر افراد محروم باید به سمت مهارت آموزی و اشتغال آفرینی روی آورند.
انتهای پیام/180/
منبع