به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی امروز شنبه یکم دی ماه در آیین تجلیل از مدالآوران المپیادهای علمی جهانی که در سالن اجلاس سران برگزار شد ضمن قدردانی از حضور رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت با تأکید بر اینکه کسب مدالهای برتر توسط دانش آموزان در سطح دنیا اتفاق بزرگی است، افزود: بیشک امروز بخش مهمی از دستاوردهای نظام تعلیم و تربیت کشور در حوزههای علمی در معرض دید مردم قرار گرفته است و به یقین ملت و جامعه به دستاوردهای آنها افتخار میکنند.
وی با تجلیل و قدردانی از نگاه مدبرانه رهر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) در تأسیس و سیاستگذاری باشگاه دانشپژوهان جوان در دهه۶۰، تصریح کرد: تأسیس این مجموعه نخبگانی سبب پیشرفتهای علمی و پژوهشی بسیاری شده است.
عضو کابینه دولت چهاردهم، ضمن قدردانی از حمایتهای ویژه رئیس جمهور گفت: مجموعه مدال آوران المپیادهای جهانی، تیمی یکدست و هماهنگ هستند که با نگاه همگرایی توانستند در کنار اقدامات جدید و خلاقانه موفقیتهای دیگری مانند راهاندازی المپیاد ترکیبات کسب کنند؛ این امر نشان میدهد که اگر کنار هم باشیم میتوانیم اقدامات سازنده و خوبی انجام دهیم.
وزیر آموزش و پرورش به سیاستهای اتخاذ شده در نظام تعلیم و تربیت اشاره کرد و افزود: حمایت ویژه از حوزه نخبگانی و سمپاد در دستور کار آموزش و پرورش است و در این زمینه همه همت و تلاش خود را بکار خواهیم گرفت تا مسیر موفقیت به سمت قلههای پیشرفت طی شود.
کاظمی ادامه داد: در راستای حفظ و تقویت نظام جمهوری اسلامی و توجه به المپیادهای علمی جهانی چند اقدام اساسی باید انجام شود.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه باید زمینههای رشد و پرورش دانش آموزان نخبه را فراهم کنیم،گفت: ضرورت دارد به ایجاد زیر ساختها و تقویت این حوزه توجه ویژه شود؛ یعنی اگر یک دانش آموز نخبه در یک استان محروم یا در منطقه کمبرخوردار وجود داشته باشد باید همه امکانات و دسترسیها برای او فراهم شود.
ایجاد پژوهشسراهای تخصصی اقدامی بسترساز برای جذب نخبگان دانشآموزی
وی به ایجاد پژوهشسراهای تخصصی به عنوان اقدامی بسترساز برای جذب نخبگان دانش آموزی اشاره کرد و گفت: باید همه ظرفیتها را بکار بگیریم تا همه دانش آموزان نخبه فرصت پرورش استعدادهای خود را داشته باشند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه حوزه تعلیم و تربیت از دغدغههای مهم رئیس جمهور است،گفت: دکتر پزشکیان به دو بخش «توسعه کیفیت فضای آموزشی» و «کیفیت بخشی به آموزش» تأکید فراوان دارد؛ زیرا این دو محور در رشد و تعالی دانش آموزان نقش ویژهای دارد و این مهم را ما در آموزش و پرورش فرهنگ سازی خواهیم کرد.
کاظمی به محورهای برنامه ریزی شده برای رشد و تعالی دانش آموزان مدال آور اشاره کرد و گفت: سواد رسانهای، ارتباط و خودباروی، ایده پردازی، تقویت هویت ملی و دینی، تقویت مسئولیت پذیری، شبکه سازی ارتباطی، ارتقای بعد اخلاقی؛ از جمله مواردی بودند که برای دانش آموزان نخبه مدالآور تمهید شده است.
وی ادامه داد: دغدغه دانشآموزان نخبه با حمایت و هدایت ویژه رئیس جمهور برطرف خواهد شد؛ تا با انگیزه و اعتماد به نفس بیشتر در سطوح جهانی با کسب رتبههای بالا، برای ایران و ایرانیان افتخارآفرینی کنند.
به گزارش ایرنا، مراسم تجلیل از مدالآوران المپیادهای علمی جهانی امروز شنبه اول دی با حضور رئیس جمهور برگزار و ۳۳ دانشآموز نخبه در رشتههای مختلف تقدیر شدند.
صهبا انصاری دارنده مدال نقره المپیاد اقتصاد، ابوالفضل مدیرروستا دارنده مدال برنز اقتصاد، ایلیا یزدانی ورزی دارنده مدال نقره ریاضی، سپهر علی پور دارنده مدال نقره ریاضی، امیرحسین محمدزاده دارنده مدال نقره ریاضی، پوریا نوری نیارکی دارنده مدال طلا زیست شناسی، آرش صمدی دارنده مدال طلا زیست شناسی، سپهر چاچی دارنده مدال نقره زیست شناسی، محمدرضا یزدخواستی دارنده مدال نقره زیست شناسی، رامتین مرادی مظهری دارنده مدال طلا شیمی، البرز رضایی دارنده مدال نقره شیمی، امیرکیا سلیمی دارنده مدال نقره شیمی و محمدیاسین صالحی مرزیجرانی دارنده مدال نقره شیمی از جمله دانش آموزان نخبهای هستند که در مراسم امروز از آنان تقدیر شد.
سید امیر علی هاشمی نژاد دارنده مدال نقره علوم زمین، فاطمه حقانی مبارکه دارنده مدال برنز علوم زمین، محمد امین حق جو دارنده مدال طلا فیزیک، ابوالفضل شیری دارنده مدال نقره فیزیک، سیدمحمد حسینی دارنده مدال نقره فیزیک، بهراد محمدیان دارنده مدال نقره فیزیک، سارا موسائی دارنده مدال نقره فیزیک، امیرعلی عسگری دارنده مدال طلا کامپیوتر، امیرحسین فرخنده فر دارنده مدال نقره کامپیوتر، امیررضا درستی دارنده مدال نقره کامپیوتر و پارسا فرجپور سرابی دارنده مدال برنز کامپیوتر از دیگر مدال آوران المپیادهای علمی جهانی مورد تجلیل در مراسم امروز هستند.
حنانه خرم دشتی دارنده مدال طلا نجوم و اختر فیزیک، آروین رسولزاده دارنده مدال طلا نجوم و اخترفیزیک، محمدمهدی کشاورزی دارنده مدال طلا المپیاد نجوم و اخترفیزیک، آریا فاتح کرداری دارنده مدال طلا المپیاد نجوم و اختر فیزیک، علی نادری لردجانی دارنده مدال طلا المپیاد نجوم و اختر فیزیک، محمدصدرا کوهستانی، علیرضا رحیمی یزدی و پارسا صادقی و امیرحسین زارعی دارنده برنز تیمی هوش مصنوعی امروز تقدیر شدند.
حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان پیش از این اعلام کرده بود که امسال به برندگان مدال طلا ۳۰۰ میلیون تومان، نقره ۲۵۰ میلیون تومان، برنز ۲۰۰ میلیون تومان و دیپلم افتخار نیز یکصد میلیون تومان اعطا میشود.
منبع