صنایع غذایی اصفهان حرف‌های زیادی برای گفتن دارد

به گزارش ایرنا، مسعود بختیاری عصرشنبه در «همایش بزرگ فعالان صنایع غذایی اصفهان» در تالار همایش های «قلب شهر» این کلانشهر افزود: اصفهان در زمینه تولید مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز صنعتی و پرورش آبزیان جزو استان های برتر کشور است.

وی اضافه کرد: این دیار در تولید شیر خام، تعداد گاوداری‌ شیری و میزان بهره‌وری گاوداری ها در رتبه نخست کشور قرار دارد و با تولید سالانه ۷۱ هزار تن گوشت قرمز، رتبه چهارم کشور را داراست.

وی ادامه داد: از نظر تعداد واحدهای تولید تخم مرغ و گوشت مرغ نیز اصفهان در رتبه های اول و دوم کشور قرار دارد و از جایگاه بالایی در تولید شیر و گوشت قرمز برخوردار است و این ملاحظات ایجاب می کند که به صنایع تبدیلی، بسته بندی و شبکه های توزیع محصولات غذایی آن بیش از پیش توجه شود.

وی خاطرنشان کرد: اصفهان با دارا بودن ۲۱۳ واحد پرورش ماهی به ظرفیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه در سال، در جایگاه نخست کشور قرار دارد.

رئیس هیات مدیره انجمن صنایع غذایی استان اضافه کرد: اصفهان در تولید انواع غلات، آرد، محصولات کشاورزی، لبنیات، گز، شیرینی و شکلات، کنسرو و فرآورده‌های گوشتی نیز دارای واحدهای تولیدی پیشرو و ممتاز است.

بختیاری تصریح کرد: چهار کارخانه بزرگ صنایع غذایی کشور که صادرات زیادی دارند در اصفهان قرار دارند و همه این آمارها بیانگر ظرفیت‌های بالای این دیار در صنایع غذایی است که ضرورت همکاری و تعامل همه مسوولان برای رشد این ظرفیت‌ها را نمایان می‌سازد.

وی با تشریح اهمیت صنایع غذایی اظهار داشت: شرایط نامطلوب اقتصادی حاکم بر کشور در سال های اخیر، بر انگیزه و روحیه فعالان این صنعت تأثیر منفی گذاشته و در چنین شرایطی، لازم است با عزمی راسخ در مسیر پیشرفت گام برداریم و از دستگاه‌های اجرایی نیز انتظار می‌رود تا رویکردی تسهیل‌گرایانه در قبال صنایع غذایی استان اتخاذ کنند.

بختیاری با تأکید بر کیفیت بالای محصولات غذایی تولیدی کارخانجات استان بیان داشت: در زمینه تولید غلات و آرد، کارخانجات بی‌نظیری در اصفهان فعالیت دارند و واحدهای لبنی آن نیز همواره در رتبه‌های نخست کشوری هستند.

وی خاطرنشان کرد: واحدهای تولید گز، شیرینی و شکلات استان همواره نه تنها در بازار داخلی، بلکه در بازار بین‌المللی نیز مطرح بوده و لزوم تلاش برای برندسازی محصولات غذایی منطقه احساس می‌شود.

وی گفت: اصفهان از زیرساخت‌های مناسب برای توسعه صنایع غذایی برخوردار است و از نظر رعایت اصول بهداشتی نیز در جایگاه مطلوبی قرار دارد و با توجه به ظرفیت‌های بالقوه اش، انتظار می‌رود صنعت غذایی این خطه رشد و توسعه بیشتری را تجربه کند.

رئیس هیات مدیره انجمن صنایع غذایی استان اصفهان اضافه کرد: رسانه‌ها در جهت اطلاع‌رسانی واقعیت‌های صنایع غذایی به مردم همکاری لازم را داشته باشند و بیشتر تبلیغات سوء در فضای مجازی در مورد صنایع غذایی داخلی واقعیت ندارد و نادرست است.

وی تاکید کرد: بطور معمول صنایع غذایی تحت نظارت سه دستگاه اجرایی کشور شامل معاونت غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و اداره کل دامپزشکی فعالیت می‌کنند و این نظارت‌ها ضریب اطمینان بالایی برای مصرف‌کنندگان مواد غذایی تولیدی ایجاد می‌کند.

به گزارش ایرنا، گردهمایی فعالان صنعت مواد غذایی استان اصفهان، با خضور مدیران صنایع غذایی شاخص کشور و سایر فعالان صنایع غذایی استان‌های مختلف برگزار و در پایان این رویداد از فعالان برتر این عرصه نیز تجلیل شد.

صنایع غذایی پس از انقلاب اسلامی گسترش زیادی در کشور بویژه در اصفهان داشته‌ و برخی از زیرمجموعه‌های این صنعت در این سال‌ها توانسته‌اند در کنار پاسخ به نیاز داخلی با بِرندسازی اقدام به صدور محصولات خود در بازار جهانی کنند.

صنایع غذایی اصفهان حرف‌های زیادی برای گفتن دارد


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

تصویب ۱۲ پروژه با اعتبار ۳.۶ همت در شرکت ملی نفت

به گزارش ایرنا از وزارت نفت، «محسن دهانزاده» با اشاره به اقدام‌های انجام‌شده در چهار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *