به گزارش ایرنا، مسعود بختیاری عصرشنبه در «همایش بزرگ فعالان صنایع غذایی اصفهان» در تالار همایش های «قلب شهر» این کلانشهر افزود: اصفهان در زمینه تولید مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز صنعتی و پرورش آبزیان جزو استان های برتر کشور است.
وی اضافه کرد: این دیار در تولید شیر خام، تعداد گاوداری شیری و میزان بهرهوری گاوداری ها در رتبه نخست کشور قرار دارد و با تولید سالانه ۷۱ هزار تن گوشت قرمز، رتبه چهارم کشور را داراست.
وی ادامه داد: از نظر تعداد واحدهای تولید تخم مرغ و گوشت مرغ نیز اصفهان در رتبه های اول و دوم کشور قرار دارد و از جایگاه بالایی در تولید شیر و گوشت قرمز برخوردار است و این ملاحظات ایجاب می کند که به صنایع تبدیلی، بسته بندی و شبکه های توزیع محصولات غذایی آن بیش از پیش توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: اصفهان با دارا بودن ۲۱۳ واحد پرورش ماهی به ظرفیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه در سال، در جایگاه نخست کشور قرار دارد.
رئیس هیات مدیره انجمن صنایع غذایی استان اضافه کرد: اصفهان در تولید انواع غلات، آرد، محصولات کشاورزی، لبنیات، گز، شیرینی و شکلات، کنسرو و فرآوردههای گوشتی نیز دارای واحدهای تولیدی پیشرو و ممتاز است.
بختیاری تصریح کرد: چهار کارخانه بزرگ صنایع غذایی کشور که صادرات زیادی دارند در اصفهان قرار دارند و همه این آمارها بیانگر ظرفیتهای بالای این دیار در صنایع غذایی است که ضرورت همکاری و تعامل همه مسوولان برای رشد این ظرفیتها را نمایان میسازد.
وی با تشریح اهمیت صنایع غذایی اظهار داشت: شرایط نامطلوب اقتصادی حاکم بر کشور در سال های اخیر، بر انگیزه و روحیه فعالان این صنعت تأثیر منفی گذاشته و در چنین شرایطی، لازم است با عزمی راسخ در مسیر پیشرفت گام برداریم و از دستگاههای اجرایی نیز انتظار میرود تا رویکردی تسهیلگرایانه در قبال صنایع غذایی استان اتخاذ کنند.
بختیاری با تأکید بر کیفیت بالای محصولات غذایی تولیدی کارخانجات استان بیان داشت: در زمینه تولید غلات و آرد، کارخانجات بینظیری در اصفهان فعالیت دارند و واحدهای لبنی آن نیز همواره در رتبههای نخست کشوری هستند.
وی خاطرنشان کرد: واحدهای تولید گز، شیرینی و شکلات استان همواره نه تنها در بازار داخلی، بلکه در بازار بینالمللی نیز مطرح بوده و لزوم تلاش برای برندسازی محصولات غذایی منطقه احساس میشود.
وی گفت: اصفهان از زیرساختهای مناسب برای توسعه صنایع غذایی برخوردار است و از نظر رعایت اصول بهداشتی نیز در جایگاه مطلوبی قرار دارد و با توجه به ظرفیتهای بالقوه اش، انتظار میرود صنعت غذایی این خطه رشد و توسعه بیشتری را تجربه کند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنایع غذایی استان اصفهان اضافه کرد: رسانهها در جهت اطلاعرسانی واقعیتهای صنایع غذایی به مردم همکاری لازم را داشته باشند و بیشتر تبلیغات سوء در فضای مجازی در مورد صنایع غذایی داخلی واقعیت ندارد و نادرست است.
وی تاکید کرد: بطور معمول صنایع غذایی تحت نظارت سه دستگاه اجرایی کشور شامل معاونت غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد و اداره کل دامپزشکی فعالیت میکنند و این نظارتها ضریب اطمینان بالایی برای مصرفکنندگان مواد غذایی تولیدی ایجاد میکند.
به گزارش ایرنا، گردهمایی فعالان صنعت مواد غذایی استان اصفهان، با خضور مدیران صنایع غذایی شاخص کشور و سایر فعالان صنایع غذایی استانهای مختلف برگزار و در پایان این رویداد از فعالان برتر این عرصه نیز تجلیل شد.
صنایع غذایی پس از انقلاب اسلامی گسترش زیادی در کشور بویژه در اصفهان داشته و برخی از زیرمجموعههای این صنعت در این سالها توانستهاند در کنار پاسخ به نیاز داخلی با بِرندسازی اقدام به صدور محصولات خود در بازار جهانی کنند.
منبع