شوراهای آموزش و پرورش بستر ایجاد وفاق ملی و تحول مدرسه‌ای است


به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، احمد محمودزاده روز دوشنبه در همایش سی و یکمین سالروز تصویب قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش که در مرکز همایش های بین الملل صدا و سیما برگزار شد، بر نقش بی بدیل شوراهای آموزش و پرورش در هدایت، راهبری، سیاست‌گذاری و نظارت بر فرآیند های آموزش و تربیتی تاکید کرد.

وی افزود: تأکید و مشارکت کم نظیر رئیس جمهور و دغدغه مندی دولت وفاق ملی نسبت به برنامه ها و رویدادهای آموزش و پرورش که همت و رفع مسائل و مشکلات نظام تعلیم و تربیت را با بهره گیری از توان و ظرفیت های شبکه های اجتماعی برای ایجاد عدالت آموزشی و تربیتی و اصلاح الگوهای روش آموزش دارد.

محمودزاده با اشاره به عملکرد شوراهای آموزش و پرورش، تصریح کرد: میزان تشکلیل جلسات شوراهای آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲، ۲۱۵ جلسه و در سال ۱۴۰۲، ۲۷۸ جلسه بوده که در قانون بر برگزاری یک جلسه به ازای هرماه تأکید شده است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، خاطرنشان کرد: کمترین میزان برگزاری جلسه برای استان زنجان و بیشترین جلسه برای استان های یزد و سمنان بوده است.

وی تصریح کرد: تعداد مصوبات شوراهای آموزش و پرورش درسال ۱۴۰۲، اظهار کرد: یک هزار و ۶۴۹ مصوبه اجرا شده که ۵۱۱ مصوبه آموزشی، ۷۳۹ مصوبه پشتیبانی و عمرانی و نوسازی، ۴۴۸مصوبه پرورشی و تربیت بدنی، ۴۵ مصوبه پژوهشی و ۱۸۱ مصوبه سایر موارد بوده است.

محمود زاده با بیان این که شوراهای آموزش و پرورش بستر ایجاد وفاق ملی و تحول مدرسه ای است، گفت: تحلیل درآمدهای حاصل از اجرای مواد مالی قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش، نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۲ درآمدها نزدیک به ۱۴ همت بوده است.

وی ادامه داد: سال گذشته دو اصلاحیه در آیین نامه داشتیم که مربوط به آیین نامه های اجرای قانون و آیین نامه اجرایی ماده ۱۳ است که به امید خدا اثرات آن را در سال های آینده به ویژه در حوزه مالی آموزش و پرورش خواهیم دید.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، با اشاره به شاخص های ارزیابی از عملکرد شوراهای آموزش و پرورش، اذعان کرد: سال‌گذشته در مجموع ۵۲ شاخص ارزیابی به استان ها ابلاغ شد که ۱۰۰۰ امتیاز را شامل می شد و ارزیابی ها در دو بخش؛ دریافت مستندات از ادارات کل آموزش و پرورش و با تأیید شورای معاونان و مدیرکل و بررسی میدانی ارزیابان ستادی انجام پذیرفت.

وی ادامه داد: در مجموع بر اساس شاخص های ارزیابی های انجام گرفته؛ استان های کرمانشاه، هرمزگان و شهر تهران به عنوان استان برتر و استان های قزوین و سمنان دارای مصوبات کاربردی و ابتکاری و استان آذربایجان غربی نیز به عنوان برتر در مناطق آزاد، امروز تقدیر خواهند شد.

محمودزاده با قدردانی از حمایت های رئیس جمهوری و وزیر آموزش و پرورش از نظام آموزشی کشور اظهار داشت: این توجه خاص، امید بخش تقویت زیرساخت های و ایجاد هماهنگی ها و هم افزایی در نهاد تعلیم و تربیت خواهد بود تا گام های موثری برای تحقق عدالت آموزشی برداریم.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

در دادگاه مطبوعات چه گذشت؟

به گزارش ایرنا، اکبر نصراللهی‌ روز دوشنبه درباره دادگاه مطبوعات این هفته، اظهار داشت: اتهام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *