سهم ایران از تحقیق و توسعه دریامحور ۲۰ میلیارد دلار است


به گزارش ایرنا، فرشاد مقیمی روز دوشنبه در همایش ملی صنایع دریایی و دریانوردی ایران در دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر افزود: توسعه بدون تحقیق و پژوهش امکان پذیر نیست و دسترسی مناسب به بازارهای تامین تجهیزات و قطعات صنعتی در عرصه اقتصاد دریامحور یک ظرفیت مهم است که استان بوشهر در این عرصه پیشران است.

وی یادآور شد: حجم فعالیت‌های صنعتی دریا محور در جهان یکهزار و ۵۰۰ میلیارد دلار است که براساس برنامه‌ریزی این میزان تا سال ۲۰۳۰ به بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

مقیمی فضای فعالیت‌های ایران در عرصه صنعت دریا را ۵۰۰ میلیون دلار ذکر و تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی تا سال ۱۴۱۰ سرمایه‌گذاری در صنعت دریا ایران به هشت میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

وی بیان اینکه طرح‌های اقتصاد دریا محور بر اساس سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری یکی از مهمترین محورهای توسعه پایدار کشور است اظهار داشت: این مهم در قالب برنامه هفتم توسعه به آن توجه ویژه‌ای شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رئیس جمهور به‌صورت هفتگی در جلسه اقتصاد دریامحور حضور دارد، گفت: هفت استان در کشور در عرصه اقتصاد دریا محور نقش مهم و تاثیرگذاری دارند که بوشهر جز استان‌های مهم در این حوزه محسوب می‌شود.

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ادامه داد: ۱۵ درصد سواحل کشور در استان بوشهر استقرار دارد و از ۹۷ واحد تولیدی در عرصه صنعت دریا فعال در سطح ملی ۲۵ واحد آن در استان بوشهر قرار دارد.

وی گفت: از این شمار ۱۵ واحد در بندر بوشهر، شش واحد صنعتی دریایی در «تنگستان» و دو صنعت این حوزه در شهرستان «دیر» و یک واحد صنعتی دیگر در شهرستان «دیلم» فعال است.

معاون وزیر صمت افزود: با توجه به وجود نیروی توانمند انسانی و تکنولوژی در ساخت و تعمیر شناور در استان بوشهر باید از این ظرفیت‌ها به‌صورت بهینه استفاده کرد.

مقیمی اضافه کرد: بوشهر با داشتن این همه ظرفیت در حوزه اقتصاد دریامحور باید طراحی و استقرار شهرک صنعتی دریا محور را در دستور کار قرار دهد.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

وزیر صمت به بلاروس می‌رود

به گزارش ایرنا از سازمان توسعه تجارت ایران، اکبر گداری مدیر کل دفتر آسیای میانه، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *