به گزارش روز سهشنبه خبرنگار گروه علمی ایرنا، سمپوزیوم علمی “نانو-میکرو ICR۲۰۲۵” با هدف بررسی پیشرفتهای نوین در حوزههای نانو و میکروالکترونیک با همکاری ستاد ویژه توسعه فناورینانو (INIC) و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با مشارکت دانشگاههای برتر صنعتی کشور (UT۵) فرصتی منحصربهفرد برای تبادل دانش و تجربیات علمی بین محققان، اساتید دانشگاه و متخصصان صنعتی از سه کشور ایران، چین و روسیه فراهم کرد.
در این رویداد، مباحث گستردهای در زمینههای مختلف نانوفناوری که شامل نانومواد و کاربردهای آنها، نانوزیستفناوری و نانوداروها، نانوالکترونیک و میکروالکترونیک و تولید و مشخصهیابی نانوساختارها مورد بحث قرار گرفت.
در این سمپوزیوم، شخصیتهای علمی از دانشگاهها و موسسات تحقیقاتی برتر جهان حضور داشتند برای مثال پروفسور گوانجون نیه از آکادمی علوم چین درباره استفاده از وزیکولهای غشایی در درمان ایمنی تومورها سخنرانی کرد و پروفسور یوئه-ای میائو از دانشگاه دونگهوا چین به بررسی مکانیزمهای انتقال یون در الکترولیتهای کامپوزیتی فیبری پرداخت.
پروفسور ایگور کودینوف از دانشگاه فنی سامارا روسیه، فناوریهای پیرولیتی برای تولید هیدروژن و نانومواد کربنی را معرفی کرد و پروفسور اوگنی پارفنوف از دانشگاه علوم و فناوری اوفا روسیه درباره پوششهای بیومیمتیک برای ایمپلنتهای پزشکی سخن گفت.
میثم جلالی از دانشگاه علم و صنعت ایران، روشهای سنتز نانوسرامیکهای دما بالا با استفاده از احتراق منیزیومی را معرفی کرد و مسعود عطاپور از دانشگاه صنعتی اصفهان، در زمینه پوششهای نانومقیاس نوآورانه برای تولید مقرونبهصرفه هیدروژن سبز، ارائه سخنرانی داشت.
پروفسور آلبرت ناسیبولین از موسسه فناوری اسکولکوو روسیه در این سمپوزیوم به بررسی لایههای شفاف رسانای ساختهشده از نانولولههای کربنی تکجداره پرداخت و پروفسور هوآ لی از آکادمی علوم چین، الکترودهای نانوساختار مقرونبهصرفه برای کاربردهای ضدباکتریایی را معرفی کرد.
منبع