به گزارش بامداد سه شنبه ایرنا از “آناتولی”, لازارینی برای نشست کمیسیون مشورتی آنروا در ژنو به سر میبرد. هدف این نشست رسیدگی به مسائل کلیدی، ایجاد اجماع و دریافت راهنمایی و پشتیبانی در مواجهه با فشار فزاینده اسرائیل بر آژانس است.
لازارینی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص این ممنوعیت که در ماه اکتبر توسط پارلمان رژیم صهیونیستی تصویب شد، گفت که آژانس در حال کار بر روی یک طرح احتمالی آینده است و فعالانه با تعدادی از سازمانهای غیردولتی تعامل دارد.
وی توضیح داد: طرح اضطراری عمدتاً بر پاسخ فوری بشردوستانه متمرکز است. مساله در خصوص چگونگی ارائه آموزش یا سلامت اولیه از سوی هر طرف نیست زیرا این درک وجود دارد که در غیاب یک کشور کارآمد هیچ کس دیگری نمی تواند کمک کند.
رئیس آنروا تاکید کرد: آنروا همچنین به طور فعال در مورد این موضوع با آمریکا در ارتباط است و “بخشی از بحث ما” بر تأثیر این ممنوعیت متمرکز است.
لازارینی بر نیاز حیاتی به حمایت بین المللی برای تداوم عملیات آژانس و جلوگیری از بی ثباتی بیشتر در منطقه تاکید کرد.
وی با بیان اینکه هیچ طرح دومی در سازمان ملل وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در صورت عدم پاسخگویی سازمان ملل یا جامعه بین المللی، مسئولیت رسیدگی به امور غزه به قدرت اشغالگر یعنی اسرائیل منتقل خواهد شد.
به گزارش ایرنا، پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) در ماه جاری لایحهای را تصویب کرد که بر اساس آن فعالیت آنروا در سرزمینهای اشغالی فلسطیم منوع شد این قانون تا ۹۰ روز دیگر با هدف تشدید فشارها بر ساکنان نوار غزه اجرایی خواهد شد و بر فعالیت این آژانس در غزه، کرانه باختری اشغالی و قدس شرقی تاثیر خواهد گذاشت.
شورای امنیت سازمان ملل، سازمان ها و نهادهای بشردوستانه بارها با انتشار بیانیهای در مورد هرگونه تلاش برای محدودیت و مانعتراشی رژیم صهیونیستی بر سر راه فعالیت آژانس آنروا هشدار دادند.
فیلمون یانگ، رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، نسبت به اقدام رژیم صهیونیستی در ممنوع کردن آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد در خاور نزدیک (آنروا) توسط رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد و گفت این اقدام غیرقابل تحمل است.
به گزارش ایرنا از “الجزیره” یانگ در نشست مجمع عمومی با موضوع آنروا گفت: «این تصمیم توهینی غیرقابل تحمل به اختیارات مجمع عمومی، حقوق بینالملل و مهمتر از همه، به کرامت انسانی غیرنظامیان بیگناه فلسطینی است».
آنروا توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ۸ دسامبر ۱۹۴۹ ایجاد شد تا حمایت های اساسی از جمله غذا، مراقبت های سلامتی و آموزش را برای ده ها هزار پناهنده فلسطینی فراهم کند.
منبع