رییس کانون‌های وکلای ایران: نمی‌خواهیم فراقانونی و جزیره‌ای عمل کنیم


به گزارش خبرنگار ایرنا، «جعفر کوشا» روز چهارشنبه در آیین افتتاح ساختمان کانون وکلا در استان کرمان افزود: ما حاکمیت قانون را قبول داریم اما قانون بر اساس فلسفه و برآیند افکاری است که بر اساس نیازهای جامعه شکل می گیرد و به مدت کوتاه قابل تغییر نیست.

وی در بخش نخست صحبت های خود با اشاره به فعالیت ها و حمایت های وکلا در اسکودا ضمن بیان اینکه برخی فقط وکیل هستند و به امورات صنف جز تمدید پروانه کاری ندارند تصریح کرد: برخی نیز حق الوکاله‌ای از پرونده هایشان می گیرند و زندگی خوبی دارند اما برخی زندگی خود را وقف صنف می کنند.

کوشا در ادامه با بیان اینکه از اتحاد ما(کانون وکلا) خیلی ها احساس ترس می کنند و دوست دارند در اتحاد ما شکاف ایجاد کنند، گفت: ما نهادی غیردولتی در وکالت هستیم و با هزینه خودمان امور را برگزار می کنیم اما به دلیل تمایز این شغل و حساسیت آن خیلی ها کمین کرده اند تا این اتحاد ما را از بین ببرند.

وی افزود: فشارهایی که بر نهاد وکالت در ۱۰ تا پنج سال اخیر آمده را آسیب شناسی، بررسی کنید و ببینید دلیل آن چیست؟.

کوشا با طرح این پرسش که چرا باید کانون های وکلا را تحت فشار قرار دهیم گفت: در رسانه ها و فضاهای مجازی وابسته تصویر ما را طور دیگری نشان می دهند، در مجلس نیز فشار می آوردند که از اینها تحقیق و تفحص کنید.

وی ادامه داد: در قانون اساسی در جایی تفحص انجام می گیرد که پول دولت (یا دیگر قوا) در آنجا خرج می شود؛ حالا باید ردیابی کنیم دیوان محاسبات، بازرسی و مراجع قضایی نظارتی و امنیتی داریم در این زمینه ها تحقیق کنند.

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) اظهار داشت: در قانون اساسی آمده تحقیق و تفحص در مسائل کشوری بشود که دولت و حاکمیت در آن نقش داشته باشند.

وی ضمن اشاره به وضعیت کارشناسان حقوقی و دفاع از حق دولت یا دیگر قوا با اشاره به اینکه برخی کارشناسان حقوقی از نظر علمی ضعیف هستند گفت: این افراد نمی توانند دفاع کنند زیرا از دانشگاه های معتبر مدرک نگرفته اند یا به صورت رابطه کارشناس حقوقی شده اند؛ لذا زیان این اقدامات به دولت و حاکمیت وارد می شود.

کوشا در ادامه با اشاره به آزمون وکالت و آنچه وی، فشار برخی افراد پشت پرده برای قبولی در این آزمون خواند تصریح کرد: صدور پروانه، شان و اصول دارد و افراد دارای صلاحیت علمی باید بتوانند به آن برسند.

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) تاکید کرد: همانطور که در حوزه علمیه یا دستگاه قضایی به هر فردی اجازه ورود داده نمی شود، در این عرصه وکالت نیز باید با شاخص اصول علمی و توانمندی افراد براساس آزمون اقدام شود.

وی با بیان اینکه در عرصه های حقوقی و قضایی نباید تنها نوک بینی(کوتاه مدت) را ببینیم که ممکن است امور دچار به هم ریختگی شود اظهارداشت: وکیل وقتی آزادمنش باشد و بتواند خوب در مقابل قاضی دفاع کند، برآیند آن، تضمین حقوق مردم است و مردم در این صورت احساس امنیت بیشتر می کنند.

به گزارش ایرنا ساختمان جدید کانون وکلای استان کرمان امروز (چهارشنبه) با حضور استاندار کرمان، دادستان، فرماندار و جمعی از مسئولان استانی و وکلای کرمان در حالی به بهره‌برداری رسید که در هشت طبقه و چهار هزار و ۵۰۰ متر زیربنا در بخش های مختلف پاسخگوی نیازهای موجود استان باشد.

به گزارش ایرنا این ساختمان با سه هزار و ۵۰۰ متر عرصه و تمام تجهیزات و امکانات موردنیاز شامل بخش های اداری، سالن امتحانات، فضای آزاد، فضای باز و مهمانسرا که در نوع خود در کشور کم نظیر یا بی نظیر است احداث شده است.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

تعطیلی واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران

به گزارش ایرنا از معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، با توجه به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *