به گزارش ایرنا، پیام نجفی روز شنبه در نشست خبری هفتمین رویداد ملی «عصر امید» که در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، با اشاره به اینکه این دانشگاه طی چهار سال گذشته در حوزه اقتصاد دیجیتال فعالیتهای گستردهای انجام داده است، اظهار کرد: نخستین دوره این رویداد به صورت عمومی در تهران برگزار شد و پس از آن، رویدادها تخصصیتر شدند و اصفهان به دلیل قابلیتهایش بهعنوان محور رویدادهای هوش مصنوعی انتخاب شد.
وی اضافه کرد: هفتمین دوره این رویداد علمی با حضور ۱۰۰ شرکت از استانهای مختلف، از ۱۵ تا ۱۷ بهمن در اصفهان برگزار میشود و ترکیبی از موضوعات پژوهشی، هوش مصنوعی، امنیت شبکه و اقتصاد دیجیتال را پوشش خواهد داد.
نجفی با اشاره به برگزاری کارگاهها و پنلهای تخصصی در این رویداد گفت: در کنار نمایشگاه، دستگاهها و نهادهای مختلف با حضور در این پنلها، چالشهای فناوری خود را مطرح میکنند و برای حل آنها با متخصصان تعامل خواهند داشت.
وی از رونمایی چند نرمافزار و سامانه در این رویداد خبر داد و اظهار کرد: یکی از این سامانهها، «کاتب» است که بر پایه هوش مصنوعی و روشهای نوین آموزشی طراحی شده و گامی در راستای تحول در شیوههای یادگیری دانشگاهی خواهد بود.
وی امنیت شبکه را یکی از موضوعات محوری این رویداد دانست و گفت: چالشهای مرتبط با امنیت شبکه بهطور ویژه مورد بررسی قرار میگیرد.
نجفی بر ارائه پایاننامههای دانشگاهی در بستر واقعیت مجازی تاکید کرد و گفت: برای نخستین بار، یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد دفاع از پایاننامه معماری خود را از طریق عینکهای سهبعدی انجام داد که این نوآوری میتواند تحولی در شیوه ارائه پژوهشهای دانشگاهی ایجاد کند.
وی افزود: این نمایشگاه با حمایت اتاق بازرگانی، استانداری و شهرداری اصفهان برگزار میشود و مجموعههایی نظیر شهرک علمی تحقیقاتی و جهاد دانشگاهی نیز در آن حضور دارند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: نمایشگاه «عصر امید» نهتنها یک رویداد علمی و صنعتی، بلکه نقطه عطفی در مسیر تحول آموزش، پژوهش و فناوری و فرصتی برای تعامل دانشگاهیان، فناوران و صاحبان صنایع است که میتواند به توسعه همکاریهای علمی و صنعتی و پیشرفت کشور کمک کند.
وی تاکید کرد: معتقدیم با محوریت هوش مصنوعی میتوان تحولات جدی در اقتصاد کشور ایجاد کرد.
تمرکز بر نیازهای صنعت و شناسایی نخبگان
دبیر علمی رویداد «عصر امید» نیز در این نشست گفت: این رویداد شامل ۱۲ پنل تخصصی و ۱۵ کارگاه با محوریت هوش مصنوعی، امنیت سایبری، اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک خواهد بود.
حمید خانی هدف اصلی این رویداد را شناسایی نخبگان، کمک نوآفرینها( استارت آپها ) و توانمندسازی نیروهای متخصص اعلام کرد و گفت: صنایع بزرگ استان اصفهان نیازهای فناورانه خود را در این نمایشگاه مطرح و به دنبال جذب متخصص در این حوزهها هستند.
وی با اشاره به رونمایی ۶ سامانه جدید گفت: ۱۷ استان کشور در این نمایشگاه حضور دارند و در ۹۶ غرفه محصولات خود را به نمایش می گذارند که ۲۰ درصد از محصولات ارائه شده، سختافزاری هستند.
به گزارش ایرنا، هفتمین رویداد ملی عصر امید-اقتصاد دیجیتال، بزرگترین گردهمایی ملی ایده پردازان، نوآوران و متخصصان حوزه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی کشور است که با برگزاری کارگاهها و میزگردهای تخصصی و همچنین سخنرانی های علمی و کاربردی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، بستر مناسبی را برای معرفی خبرگان و نخبگان علمی در صنعت فراهم می کند.
منبع