رفتار مسئولانه آموزش عالی در قتل خالقی، الگوی مجموعه مدیریت کشور قرار گیرد

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، محمدامین ناجی روز یکشنبه پنجم اسفندماه در نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه یک کشور در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور اظهار کرد: هنگامی سخن از دانشگاه‌ می‌شود، نمی‌توان موضوع تکریم عالمان و دانشجویان را از هم تفکیک کرد چراکه حفظ کرامت انسان، وجه اشتراک آنهاست.

وی اساتید و عالمان و دانشجویان را جزء منتخبان جامعه دانست و افزود: تکریم این قشر باعث می‌شود تا موضوع کرامت انسان در همه طبقات اجتماعی مورد توجه قرار گیرد. اگرچه به گروه فاضلان و اندیشمندان کم‌لطفی می‌شود اما سایر طبقات و گروه‌های اجتماعی نیز دچار چنین نقصانی خواهند شد و احساس عزت نفس و بزرگی خود را کاهش‌یافته می‌بینند.

سرپرست دانشگاه پیام نور به رویداد تاسف‌بار اخیر قتل امیر محمد خالقی اشاره کرد و گفت: حادثه تلخ و سنگینی بود که مجموعه آموزش عالی و مجموعه کشور را دچار نگرانی کرد اما مدیریت شایسته دانشگاه تهران و در سطح آموزش عالی کشور گویای آن بود که در عین سختی حادثه، جامعه ما نشان داد که جامعه‌ای عقلانی در عین حال عاطفی و منطبق بر شرایط قانونی است و هنگامی احساس کرد که مجموعه مدیران کشور در سطوح عالی و میانی، پای کار این حادثه هستند و موضوع را در درون جستجو و مورد کاوش قرار دادند، آرام شد و احساس کرد که همه به دنبال حل مساله هستند.

رفتار مسئولانه آموزش عالی در قتل خالقی، الگوی مجموعه مدیریت کشور قرار گیرد

ناجی دانشگاهیان را الگوهای بزرگی دانست و گفت که این رفتار خردمندانه مجموعه آموزشی کشور در برخورد و مواجهه با این حادثه و همگامی سایر اجزا گویای این بود که به دنبال حفظ کرامت انسانی، حفظ کرامت عالم و دانشجو هستیم.

وی در جمع‌بندی این بخش اظهار کرد: نکته بسیار قابل دقت و قابل احترام این است که وزیر علوم و مجموعه وزارتخانه در برخورد با این موضوع به شکل جدی و به خوبی عمل کردند و سایر وزارتخانه‌های مرتبط هم کم نگذاشتند.

ناجی گفت: ما در دانشگاه پیام نور انعطاف و هماهنگی با دانشجو را تجربه و تلاش کردیم که این هم می‌تواند در یافتن نیازهای امروز دانشجو به عنوان یک الگو مطرح شود که آموزش را در اوج قرار داد و حفظ و در عین حال شرایط را هم تسهیل کرد، این تسهیل‌گری از جمله داد و ستدهای رایج علمی بین نظام آموزش باز و نظام آموزش سنتی است که می‌تواند استمرار یابد.

سرپرست دانشگاه پیام نور افزود: ما در مجموعه آموزش عالی، ماموریت‌های آموزشی، پژوهشی، فناوری و اجتماعی را داریم اما در دانشگاه پیام نور، اولویت پیشین بر حوزه آموزش و اولویت اخیر بر پژوهش و اولویت کنونی بر حوزه اجتماعی است که گمان می‌کنم با تکیه بر این سه محور و محور چهارم که حوزه فناوری بوده، می‌توانیم با حفظ اصول خود در آموزش باز شاهد یک همکاری مطلوب در نظام‌های آموزش عالی و زیر نظام‌ها با یکدیگر باشیم.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

ضرورت تغییر رویکرد از قهرمان دانشجو به دانشجوی قهرمان

به گزارش گروه علمی ایرنا، سعیدحبیبا امروز یکشنبه پنجم اسفندماه در پنجاه و پنجمین نشست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *