به گزارش روز دوشنبه خبرنگار علمی ایرنا، سیدعباس موسوی در آیین تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی شریف در سالن استاد ربیعی این دانشگاه اظهار داشت: در دنیای امروز با بحران های مختلفی همچون محیط زیست، سلامت، آب و غیره مواجه هستیم و پژوهش در حل این بحرانها میتواند کمک کند.
وی تاکید کرد: یکی از نکاتی که دانشگاهها باید به آن توجه کنند، همکاری و شبکه سازی بینالمللی است. استادان و محققان در بخش پژوهش باید تمرکز بیشتری در این امر داشته باشند. ترویج فرهنگ کارآفرینی و توجه به مفهوم دانشگاه کارآفرین باید مورد توجه پارکهای علم و فناوری باشد و دانشگاه در این مسیر باید تسهیلگری کنند.
حسن حدادپور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هم در این مراسم گفت: دانشگاه شریف امانتی است که به دست ما رسیده است. تمدن ها اکنون حول دانشگاهها شکل می گیرد و وجود شرکتهای مختلف دانشبنیان حول دانشگاه شریف نشان از موفقیت این دانشگاه دارد. زیستبوم دانشبنیان شریف بهخوبی کار خود را انجام می دهد. در سه سال گذشته به دنبال جریان سازی جدید بودیم و اگر هم نقصی وجود داشت تلاش کردیم آنها را برطرف کنیم.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه نیز در این مراسم گفت: با وجود فشارها و تحریمها همکاران به خوبی در حوزه پژوهش فعالیت می کنند.
محمدرضا هرمزی نژاد توضیح داد: برگزیدگان ما در دانشکدهها و پژوهشکدهها هر پنج سال یک بار انتخاب میشوند تا از پژوهشگران در دانشکده های مختلف تقدیر شود.
ادامه دارد…
منبع