رئیس جمهور و وزرا به دستیار هوش مصنوعی مجهز می شوند

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حسین افشین امروز در نخستین رویداد هوش مصنوعی با رویکرد زنجیره تامین انرژی و آب با هدف بررسی اقدامات، دورنمای هوش مصنوعی در سطح صنایع زیرساختی و زنجیره تأمین انرژی و آب و بررسی چالش‌های اجرای پروژه‌های هوش مصنوعی، اظهار داشت: با توجه به اینکه هفته پژوهش از دانشگاه‌ها خواسته می‌شود تا دستیار هوش مصنوعی برای رئیس جمهور تدوین کنند، بنابراین می‌خواهیم این فناوری به عنوان یک دستیار هوشمند کنار ایشان باشد و برای هر وزیر و معاونان رئیس جمهور نیز یک دستیار هوش مصنوعی خواهیم داشت.

وی در خصوص رابطه با توسعه هوش مصنوعی در کشور، افزود: با تصویب طرح جامع هوش مصنوعی، کشور وارد مرحله جدیدی از توسعه این فناوری شده، همچنین راه‌اندازی اولین مزرعه GPU در سال 1404 گام مهمی در جهت تقویت زیرساخت‌های محاسباتی برای تحقیقات و توسعه در حوزه هوش مصنوعی است.

افشین خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان موتور محرک اقتصاد دانش‌بنیان، از حمایت‌های ویژه‌ای برخوردار خواهند بود، تدوین برنامه‌های حمایتی جدید، اصلاح فرآیند‌های ارزیابی، تسهیل دسترسی به منابع مالی و ایجاد شبکه‌های همکاری بین شرکت‌ها از جمله این برنامه‌ها است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری از تدوین دستیار هوش مصنوعی برای رئیس‌جمهور، در آینده‌ای نزدیک خبر داد و ادامه داد: می‌خواهیم این فناوری به عنوان یک دستیار هوشمند کنار ایشان باشد و برای هر وزیر و معاونان رئیس جمهور نیز یک دستیار هوش مصنوعی خواهیم داشت.

افشین تصریح کرد: در رابطه با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان موتور محرک اقتصاد دانش‌بنیان، از حمایت‌های ویژه‌ای برخوردار خواهند بود در همین راستا تدوین برنامه‌های حمایتی جدید، اصلاح فرآیند‌های ارزیابی، تسهیل دسترسی به منابع مالی و ایجاد شبکه‌های همکاری بین شرکت‌ها از جمله این برنامه‌ها است.

وی در رابطه با برخی از چالش‌های پیش روی توسعه فناوری در ایران گفت: کمبود نیروی انسانی متخصص، تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی از جمله این چالش‌ها هستند ،با این حال، ظرفیت‌های بالای کشور در حوزه فناوری و وجود نخبگان جوان، فرصت‌هایی را برای پیشرفت در این حوزه به وجود آورده که باید از آن‌ها حمایت کرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور نیز بر اهمیت جذب متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور تاکید کرد و گفت: ارائه طرح بازگشت متخصصان به شورای عالی انقلاب فرهنگی را در دستور کار داریم که برخی افراد وقتی دو تابعیتی هستند، بتوانند در هیئت علمی‌ها حضور داشته باشند.

وی به برخی اقدامات عملیاتی برای تحقق اهداف بلندمدت در حوزه فناوری اشاره و افزود: تقویت آموزش عالی با تکیه سرمایه‌گذاری در آموزش عالی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه‌های مختلف فناوری، حمایت از پژوهش و نوآوری همراه با ایجاد مراکز تحقیقاتی مجهز و حمایت از پژوهشگران و نوآوران، تسهیل تجاری‌سازی فناوری و ایجاد بستر مناسب برای تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهشی، توسعه پارک‌های علم و فناوری در جهت تقویت عملکرد آنها، ترویج فرهنگ نوآوری و کارآفرینی همراه با ایجاد فرهنگ نوآوری و کارآفرینی در جامعه از جمله این اقدامات عملیاتی است.

انتهای پیام/282/


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

درخواست ربیعی برای تغییر ساعت بازی ذوب آهن با ملوان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمد ربیعی در نشست خبری پیش از بازی تیم‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *