دیدگاه منفی اکثریت آمریکایی‌ها نسبت به دوران ریاست جمهوری بایدن

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از شبکه خبری سی‌بی‌اس، بایدن در حالی کاخ سفید را ترک می‌کند که مطابق نظرسنجی های انجام گرفته، میزان محبوبیت وی در مقایسه با زمان آغاز به کار، تنزل بسیاری کرده است.

براساس نظرسنجی انجام گرفته توسط این رسانه آمریکایی و همکاری «موسسه یو گاو» (You Gov) تنها ۳۷ درصد آمریکایی‌ها دوران ریاست‌جمهوری بایدن را در چهار سال گذشته تایید می‌کنند.

سی‌بی‌اس خاطرنشان کرده: این در حالی است که چهار سال پیش، اکثر آمریکایی ها به ریاست جمهوری بایدن خوش بین بودند و ارزیابی ها از وی با پیش‌بینی‌های خوش‌بینانه‌ای همراه شد که این امر تا حدودی مرهون کنترل بیماری کووید-۱۹ در زمان همه گیری این ویروس بود. براساس نموداری که این شبکه در پایگاه خبری خود منتشر کرده، بایدن در فویه ۲۰۲۱ (بهمن ۱۳۹۹) یعنی نزدیک به یک ماه پس از آغاز به کار دولتش، از نرخ محبوبیت ۶۱ درصد برخوردار بود. این رقم در ماه مارس همان سال (اسفند ۱۳۹۹) به ۶۲ درصد رسید.

دیدگاه منفی اکثریت آمریکایی‌ها نسبت به دوران ریاست جمهوری بایدن
نرخ محبوبیت بایدن که از ماه فوریه ۲۰۲۱ ابتدا ۶۱ درصد و سپس ۶۲ درصد اعلام شده و پس از آن روند نزولی را آغاز کرده تا در نهایت به رقم ۳۷ درصد در ژانویه ۲۰۲۵ رسیده است.

اما تنها اندکی پس از پایان همه‌گیری کرونا، خروج پر هرج و مرج ایالات متحده از افغانستان در تابستان ۲۰۲۱ (مرداد ۱۴۰۰) محبوبیت بایدن را کاهش داد و به ۵۰ درصد رساند و پس از آن هم به دلیل نرخ تورم هرگز به سطح قبلی بازنگشت. مطابق نمودار منتشر شده، نرخ محبوبیت بایدن در ژانویه ۲۰۲۲ میلادی (دی ۱۴۰۰)، ۴۴ درصد اعلام شد.

این رسانه دلیل اصلی نارضایتی آمریکایی ها از بایدن را به دلیل عملکرد ضعیف اقتصادی وی دانسته و تاکید کرده است که تورم به عنوان نگرانی اصلی مردم این کشور مساله ای کلیدی است که ریشه کاهش محبوبیت بایدن است.

از طرفی، با اعلام نامزدی دوباره وی در سال گذشته میلادی بسیاری از آمریکایی‌ها نسبت به توانایی‌های جسمی و ذهنی او ابراز تردید کردند. این تردیدها به ویژه پس از عملکرد ضعیف وی در مناظره ماه ژوئن سال ۲۰۲۴ (خرداد ۱۴۰۳) میلادی مقابل دونالد ترامپ شدت یافت. پس از آن بود که اکثر آمریکایی‌ها فکر می کردند که او اساسا نباید در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ شرکت کند.

بایدن در نهایت در ماه ژوئیه (تیر ماه) تصمیم به کناره گیری از نامزدی انتخابات گرفت، اقدامی که از دیدگاه بسیاری از حامیان حزب دمورات دیر تلقی شد. به گونه‌ای که امروز، بیش از نیمی از دموکرات‌ها فکر می‌کنند که اگر بایدن زودتر تصمیم به کناره گیری می گرفت، کامالا هریس معاون وی در انتخابات ریاست‌جمهوری پیروز می‌شد.

هرچند برخی نیز با اشاره به نرخ محبوبیت هریس که تفاوت چندانی با بایدن ندارد، بر این باور هستند که کناره گیری زودتر رئیس جمهوری از نامزدی هم نمی توانست تاثیر بسزایی در پیروزی معاونش داشته باشد. مطابق نظرسنجی‌ها، نرخ کنونی محبوبیت هریس که در حال خروج از کاخ سفید است، ۴۳ درصد اعلام شده که تنها اندکی از بایدن بالاتر است.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

چین بر اجرای کامل و پایدار آتش بس در غزه تاکید کرد

به گزارش ایرنا از نشریه گلوبال تایمز، مائو نینگ سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست‌ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *