به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، اخبار دانشگاهها و موسسههای آموزشی در بسته خبری امروز (یکشنبه) ارائه میشود. محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی محمدرضا اله قلی قصری را به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) منصوب کرد.
در این حکم آمده است: بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره)» منصوب میشوید. از جنابعالی انتظار میرود با بهرهگیری از کلیه ظرفیتهای معنوی، مادی و سرمایههای انسانی دانشگاه به ویژه تقویت نقشآفرینی اعضای هیأت علمی و کارکنان درجهت تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حفظ کیان دانشگاه، گسترش فضای انقلابی و ارتقای علمی دانشگاه و همچنین اجرای برنامه پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی و اعتلای واحد اهتمام ورزید.
محمدرضا اله قلی قصری با مدرک دکتری شیمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) است که دارای سوابقی از جمله مدیرکل امور دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاون آموزشی و رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره)، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رباط کریم و … است.
همچنین طهرانچی طی نامهای جداگانه از زحمات و تلاشهای علیرضا لادن مقدم رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) قدردانی کرد.
برگزاری مجموعه کارگاههای ارتقای جایگاه دانشگاه تربیت مدرس در نظامهای جهانی رتبهبندی
دفتر نظارت و ارزیابی راهبردی با همکاری پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، مجموعه کارگاههای «ارتقای جایگاه دانشگاه تربیت مدرس در نظامهای جهانی رتبهبندی» را برگزار می کند.
اولین کارگاه با عنوان «تحلیل نظامهای جهانی رتبهبندی» به صورت حضوری در تاریخ ۷ بهمن ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۷ در اتاق آموزش کارکنان، مقابل ساختمان آموزش برگزار میشود.
مدرسان این کارگاه محمد حسن زاده (رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران)، بهروز رسولی و سمانه رحیمیان هستند. امکان حضور برخط نیز از طریق آدرس فراهم شده و به شرکتکنندگان، گواهی حضور جهت درج در سامانه گلستان اعطاء خواهد شد.
اطلاعیه خوابگاه دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه شهید بهشتی در اطلاعیه اعلام کرد: دانشجویان فارغالتحصیل، فاقد ثبت نام آموزشی و یا دانشجویانی که قصد ادامه سکونت در خوابگاه طی نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را ندارند و در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در خوابگاهها ساکن بودهاند، میرساند که حداکثر تا ۱۵ بهمن ماه فرصت دارند تا نسبت به تخلیه، تحویل اتاق، ملزومات، کارت خوابگاه و انجام تسویه حساب با مسئول خوابگاه مربوطه اقدام کننند.
در پایان این اطلاعیه تاکید شده در صورت عدم تحویل اتاق و تسویه حساب تا تاریخ فوق، اجارهبها نیمسال دوم با احتساب جریمه، جزو بدهی دانشجو محسوب و محفوظ خواهد بود.
دانشگاه علم و صنعت کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران را برگزار میکند
سی و یکمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و هفدهمین کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک ایران، ۱۷ و ۱۸ بهمنماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میشود. در آیین افتتاحیه این کنفرانس، که در ر مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میشود، جواد صالحی (از دانشگاه صنعتی شریف) و دکتر مسعود ملایی (از دانشگاه فردوسی مشهد) سخنرانان خواهند کرد. قرار است طی دو روز برگزاری کنفرانس، بیش از ۶۰ مقاله به صورت شفاهی و ۱۲۰ مقاله در قالب پوستر ارائه شود.
آشنایی متخصصان و پژوهشگران دانشگاهی و مراکز پژوهشی و صنعتی کشور با فعالیت یکدیگر، مبادله اطلاعات و ایجاد ارتباط بین صنعتگران و پژوهشگران، آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در زمینههای گوناگون اپتیک و فوتونیک در کشور و تشکیل میزگردهای تخصصی، از اهداف این کنفرانس است.
اپتیک غیرخطی، اپتیک کوانتمی، اپتیک هندسی و طراحی اپتیکی، اپتیک جو و سنجش از دور، افزارههای بلور فوتونی، افزارههای پلاسمونی، افزارههای فراماده، افزارههای نوری گرافنی، افزارههای نوری نیم رسانا، افزارههای تراهرتز، اندازهگیری بر پایه نور- انبرک نوری، بیوفوتونیک، پلاسما، اپتیک پراشی- تمام نگاری، سامانههای اپتوالکترومکانیکی، سلولهای خورشیدی، طیفنگاری، فیبر نوری، لیزرهای نیم رسانا، لیزرهای حالت جامد و گازی، مگنتوفوتونیک، نانوساختارها و نانوذرات نوری، نور ساختار یافته و سایر زمینههای مرتبط، زمینههای تخصصی این کنفرانس است.
برگزاری نمایشگاه دستاوردهای اپتیک و فوتونیک، برگزاری ۴ کارگاه آموزشی «لیزرهای پزشکی و کاربری آنها»، «نگارش و ویرایش متون علمی با نرم افزار لاتک – دوره مقدماتی»، «کارگاه تخصصی طیف سنجی رامان (تئوری و عملی)» و «طراحی، ساخت و مشخصهیابی سلولهای خورشیدی پروسکایتی منعطف نیمه شفاف» در تاریخ ۱۶ بهمن و ارایه سخنرانیهای کلیدی طی دو روز ۱۷ و ۱۸ بهمن، از بخشهای دیگر این کنفرانس است.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس مراجعه و یا با شماره تلفنهای دبیرخانه کنفرانس: ۴۴۲۵۵۹۳۷ ۰۲۱ و ۰۹۱۲۲۱۹۶۲۳۴ تماس گیرند.
نخستین کنفرانس بین المللی ژئوانرژی در دانشگاه خواجه نصیر برگزار میشود
امروزه با کاهش یا پیچیده شدن ذخایر هیدروکربنی وهمچنین نقش ژئواکونومیک در عرصه اقتصاد جهانی و امنیت پایدار اقتصادی، موضوع ژئوانرژی از جایگاه بالایی برخوردار است. از این رو دانش زمین به سوی فناوریهای جدید در حوزه ژئوانرژی از جمله برای ذخایر استراتژیک زیر سطحی نفت، آب، گازهای طبیعی، توسعه میادین نفت و گاز و افزایش بهرهبرداری از مخازن نامتعارف، انرژیهای زمین گرمایی، دفت زبالههای خطرناک، توسعه مدلهای ژئومکانیکی و کاوشهای ژئوفیزیکی و غیره پیش میرود.
انجمن ژئومکانیک نفت ایران و پژوهشکده بهرهوری صنعت نفت دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، اولین کنفرانس بین المللی ژئوانرژی را همزمان با پنجمین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت ایران با محوریت انرژیهای نوین ایران با محوریت انرژیهای نوین در روزهای ۱۶ تا ۱۸ بهمن ماه در دانشکده مهندسی عمران برگزار میکند.
ازدیاد برداشت و توسعه میادین نفت و گاز، محبوس نمودن دی اکسید کربن و گاز طبیعی در زمین، حفاری چاههای نفت، گاز، آبهای ژرف و چاههای زمین گرمایی، پیشرفتها و فناوریهای جدید در حوزه ژئوانرژی و مدلهای ژئومکانیکی و کاوشهای ژئوفیزیکی از محورهای این کنفرانس است.
دو فصلنامه «حقوق فناوریهای نوین» موفق به کسب رتبه علمی «الف» شد
براساس گزارش دانشگاه علم و فرهنگ دوفصلنامه «حقوق فناوریهای نوین» به صاحبامتیازی دانشگاه علم و فرهنگ و به همت معاونت پژوهش و فناوری و دانشکده حقوق دانشگاه علم و فرهنگ، در ارزیابی سال ۱۴۰۲ کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موفق به ارتقا و کسب رتبه علمی «الف» شد.
در این نشریه تخصصی که از سال ۱۳۹۹ فعالیت خود را آغاز کرده، تاکنون در ۱۰ شماره در وبگاه mtlj.usc.ac.ir به تعداد ۱۴۳ مقاله پژوهشی توسط ۲۵۱ نویسنده منتشر شده است.
نشریه «حقوق فناوریهای نوین» در پایگاههای معتبری همچون نورمگز/، سیولیکا، گوگل اسکالر و لینکدین نمایه شده و بستری پویا برای تبادل علمی در حوزه حقوق فناوریهای نوین فراهم کرده است.
این دوفصلنامه در ارزیابی سال ۱۴۰۲ مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام در اولین سال نمایهشدن در پایگاه این موسسه موفق به کسب رتبه علمی چارک دو با ضریب تأثیر ۰.۳۹۶ شد.
منبع