دنیامالی: نظام‌نامه فرهنگی‌ورزشی کشور را اجرایی می‌کنیم


به گزارش عصر چهارشنبه ایرنا، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان امروز به همراه معاونان وی، نشست مشترکی را با عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار کرد.

هدف از برگزاری این نشست استفاده از ظرفیت‌های دبیرخانه شورای عالی فرهنگی انقلاب در حوزه‌های ورزش و جوانان بود که از سوی مقام عالی وزارت تاکید ویژه‌ای بر آن شد. بر این اساس مقرر شد با تعامل شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت ورزش و جوانان، نظام‌نامه فرهنگی‌ورزشی کشور که پیش از این از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده بود، به مرحله اجرا در بیاید.

دنیامالی در جریان این نشست گفت: یکی از مسئولیت‌های مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی، معرفی سبک زندگی و هویت سازی برای جامعه ایرانی و اسلامی است. دستگاه ورزش کشور هم مطمئنا یکی از بخش‌هایی است که ذیل این اهداف قرار دارد. بدون شک یکی از مباحثی که در اولویت برنامه‌های وزارت ورزش قرار دارد، رسیدگی به موضوعات فرهنگی است. ما جدای از طرح‌هایی که در معاونت فرهنگی و همگانی وزارتخانه برای نهادینه کردن فرهنگ در حوزه‌های ورزش و جوانان داریم، می‌خواهیم تعاملات دوجانبه‌ای را هم با شورای عالی انقلاب فرهنگی داشته باشیم که با همفکری بهتری در این مسیر پرفراز و نشیب قدم برداریم.

وی با بیان این که امروزه ورزش کشور خلاء زیادی را در حوزه‌های فرهنگی احساس می‌کند، ادامه داد: اهمیت موضوعات فرهنگی در تمامی عرصه ها به ویژه در ورزش به قدری است که ما باید برای آن پلن های مختلفی را بنویسیم و آن را با استاندارهای جهانی مقایسه کنیم تا بتوانیم به خروجی قابل قبولی برسیم. باید بپذیریم که نتوانستیم آن طور که باید برای ورزش الگوسازی فرهنگی انجام دهیم. بنابراین بر ما واجب است که تدبیر بهتری در این حل معضلات فرهنگی ورزش داشته باشیم.

وزیر ورزش و جوانان در مورد عملی کردن نظام‌نامه فرهنگی ورزشی کشور توضیح داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سال‌های گذشته نظام‌نامه فرهنگی ورزشی کشور را به تصویب رسانده که محورهای خوبی در آن گنجانده شده است. یقینا این نظام‌نامه می‌تواند برای ما راهگشا باشد. ما تلاش خواهیم کرد که در نشست‌های آینده با سایر مسئولان شورای عالی انقلاب فرهنگی این نظام‌نامه را به مرحله اجرا برسانیم.

دنیامالی در پایان تاکید کرد که وزارت ورزش و جوانان به دنبال ارائه برنامه فرهنگی برای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ است که به میزبانی سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار می‌شود.

وی در این‌باره افزود: رویدادهای جهانی یقینا فرصتی برای تعامل فرهنگی ملت هاست. خوشبختانه ما این تجربه را توانستیم با همکاری بخش‌های مختلف در جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر اجرایی کنیم. ما درصدد هستیم که این تجربه را بار دیگر برای جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ تکرار کنیم. ایرانیان فارغ از هر گرایشی ثابت کردند که عرق ملی دارند و ما باید این همگرایی را برای سربلندی ایران ایجاد کنیم. به زودی نشست‌هایی را با حضور نماینده‌های شورای عالی انقلاب، وزارت خارجه و رایزن هایی فرهنگی برگزار خواهیم کرد تا فرصت‌ها و چالش‌های فرهنگی جام جهانی ۲۰۲۶ را برای ایران بررسی کنیم.

در این نشست فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان، سید مناف هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع، سید غنی نظری، معاون امور حقوقی، مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان حضور داشتند. ابراهیم شکوری، دبیر ستاد فرهنگی و اجتماعی و فهیمه فرهمندپور، رییس شواری فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده نیز به عنوان نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست شرکت داشتند.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

جدایی بختیارزاده از استقلال در روز واکنش حضرتی به شایعه دخالت دولت در انتخابات فوتبال

به گزارش ایرنا، دومین روز اسفندماه ۱۴۰۳ با اخبار مختلفی از حوزه ورزش ایران و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *