به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، علی امامیراد، امشب دربارۀ دیدار با وزیر نیرو گفت: احداث سدهای بر زمین مانده را یکی از مهمترین مطالبات ما در این دیدار بود.
او اضافه کرد: مطالعات مرحله اول و دوم سد خسروآباد در سال 1388 آغاز شدهاست، اما عملیات اجرایی این سد پس از تکمیل مطالعات انجام نشد.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس ادامه داد: تکمیل و اختصاص اعتبار برای سد خسروآباد در کونانی نیاز به دریافت مجوز ماده 23 دارد تا مراحل اجرایی این سد ادامه یابد.
امامی با بیان اینکه بیش از هزار هکتار از اراضی مستعد بخش کونانی با بهرهبرداری از سد خسروآباد آبی میشود، بیان کرد: ایجاد اشتغال پایدار و رونق صنعت گردشگری از دیگر مزایای احداث این سد است.
او با اعلام پیگیری برای بهرهبرداری از سدهای کوهدشت، اشاره کرد: وزیر نیرو به معاونت منابع آب دستور داد تا مجوز ماده 23 برای سد خسروآباد دریافت شود.
دریافت مجوز ماده 23 قانون الحاق (2) برای سدها، گامی ضروری در تصویب و تأمین اعتبار پروژههای عمرانی است. این ماده چارچوبی برای بررسی و تصویب پروژههای جدید در قانون بودجه کشور ارائه میدهد.
مراحل دریافت مجوز ماده 23، شامل مطالعات امکانسنجی (فنی، اقتصادی و زیستمحیطی)، تأیید دستگاه اجرایی (مانند وزارت نیرو)، ثبت اطلاعات در سامانه ملی، ارزیابی سازمان برنامهوبودجه و در نهایت دریافت شناسه یکتا و درج در بودجه سالانه است. بدون این مجوز، تخصیص اعتبار دولتی امکانپذیر نیست.
سد خسروآباد از نوع سنگریزهای با هسته رسی و حجم آب بهمیزان 8٫5 میلیون مترمکعب است.
انتهای پیام/ 644
منبع