به گزارش خبرگزاری تسنیم از دلیجان، ایوب درویشی پیش از ظهر امروز در رویداد بزرگ توسعه گردشگری استانهای اصفهان، قم و مرکزی، اظهار داشت: یکی از بحرانهای استان اصفهان و برخی دیگر استانها کمبود آب است، امیدواریم با تلاشها و اقداماتی که در سطح ملی و منطقهای صورت میگیرد شاهد حرکت همیشگی آب در شاهرگ حیات فلات مرکزی ایران باشیم و امیدواریم آب مجدد در این منطقه جاری شود و موسیقی آب با آواز آوازخوانان جاری شود.
وی افزود: زایندهرود رگ حیاتی کشور و میراث ملی و گردشگری است و اگر آسیبی به آن وارد شود به کل کشور خسارت وارد میشود، بنابراین باید این میراث را حفظ و حراست کنیم و به آیندگان انتقال دهیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان بیان کرد: رویداد بزرگ چهار استان اصفهان، مرکزی، قم و سمنان در حوزه گردشگری بسیار با اهمیت است، همه ما ایرانی هستیم، اما ایران خود را به خوبی نمیشناسیم در حالی که ابتدا باید ایران را بشناسیم و به دیگران بشناسانیم که این وظیفه مهم بر عهده بخش گردشگری و فعالان حوزه گردشگری است.
درویشی ادامه داد: توسعه صنعت گردشگری نیازمند همافزایی بیشتر است و باید بر نقاط مشترک تمرکز بیشتری شود و سرمایه اجتماعی را از طریق گردشگری افزایش دهیم، همانطور که در بخش صنعتی سرمایه گذاری نیاز است در بخش اجتماعی نیز نیازمند سرمایه گذاری هستیم و باید با افزایش اعتماد اجتماعی از گردشگران خارجی میزبانی کنیم.
وی با بیان اینکه امروز بخش گردشگری به عنوان بخش پیشران است، گفت: امروز در همه موضوعات فرهنگی و گردشگری باید عناصری پیدا کنیم که به جذب گردشگر کمک کند، استان اصفهان در بخش گردشگری طبیعی مانند کویر، کشاورزی، هنری و صنایع دستی پیشتاز است و از 600 رشته صنایع دستی که در دنیا وجود دارد نیز 300 رشته در ایران و 196 رشته در اصفهان موجود است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان بیان کرد: ما باید تاریخ هنری خود را به دنیا انتقال کنیم و آن را به سرمایه و شغل تبدیل کنیم و با انتقال تاریخ خود را به دنیا بشناسانیم که در این راستا باید از عناصر طبیعی بهترین بهره را ببریم.
درویشی تصریح کرد: اکنون دوره اینکه به کسی وابستگی نداشته باشیم و تمام نیازهای خود را تامین کنیم گذشته است و امروز باید به سمت وابستگی متقابل پیش برویم و باید داشتههای خود را در کنار هم قرار دهیم تا جاذبهها چند برابر شود، برای اینکه حرکتهای اقتصادی سود آور بیشتری به همراه داشته باشد باید زیرساختها فراهم شود و نیاز دارد تصمیمات مشترک بگیریم و نقشه راه مشترک داشته باشیم و کار را کوچک نبینیم و به سمتی و سویی پیش برویم که این اتفاق به یک برند تبدیل شود، تا زمانی که منطقه گردشگری را خوب نشناسیم نمیتوانیم جاذب ثروت باشیم.
وی با اشاره به اولویتهای مهم اصفهان در دولت وفاق ملی گفت: خوشبختانه در دوره جدید سه اولویت اصلی در استان اصفهان طراحی شده و به آن پرداخته میشود که یکی از آن حوزه گردشگری است چراکه پیشران توسعه است و این نوید را میدهم که در این دوره به بحث گردشگری به صورت ویژه میپردازیم، همچنین توسعه انرژیهای تجدید پذیر و خورشیدی و توجه به بخش علم و فناوری و هوش و نوآوری از دیگر برنامههای این استان است و آینده اصفهان باید به سمت علم و تکنولوژی پیش برود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان عنوان کرد: زمینههای ناشناخته فراوانی در کشور وجود دارد که ما باید توجه خود را به مناطق کمتر شناخته شده از جمله سواحل مکران معطوف کنیم و نقاط مرکزی کشور مانند اصفهان، قم، مرکزی و سمنان باید بالهای خود را به سمت این مناطق دراز کند تا ایجاد ثروت کنیم و همبستگی ملی ایجاد شود.
انتهای پیام/711/
منبع