به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، عیسی بزرگ زاده روز یکشنبه در گفتوگویی درباره آخرین وضعیت ذخیره آب در پشت سدهای استان تهران اظهار داشت: سدهای تهران از نظر درصد پرشدگی در وضعیت نامناسبی قرار دارند.
وی سدهای پنج گانه تهران را شامل طالقان، امیرکبیر، ماملو، لار و لتیان دانست و ادامه داد: سد امیرکبیر با ۳۰ درصد پرشدگی ۶۳ میلیون متر مکعب آب دارد.
سخنگوی صنعت آب خاطرنشان کرد: سد طالقان در بین سدهای تهران از وضعیت بهتری برخودار است به گونهای که با ۵۴ درصد پرشدگی ۲۳۹ میلیون متر مکعب آب دارد.
بزرگ زاده موجودی آب در سد لتیان را ۲۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: سد لار با ۳۴ میلیون مترمکعب ۳ درصد پرشدگی دارد که پایین ترین میزان در بین سدهای ۵ گانه است.
وی درصد پرشدگی سد ماملو را ۱۴ درصد دانست و ادامه داد: این سد هم فقط ۳۴ میلیون مترمکعب آب دارد.
سخنگوی صنعت آب افزود: در مجموع سدهای تهران تنها ۲۰ درصد آب دارند و میزان کلی آب آنها ۳۷۳ میلیون متر مکعب است.
بزرگ زاده خاطرنشان کرد: این وضعیت نقش مدیریت مصرف را برای تامین پایدار آب در کشور و به خصوص تهران جدی تر می کند و ضروری است همه رعایت کنند.
به گزارش ایرنا، سدهای پنج گانه تهران در شرایطی وضعیت نامناسبی را تجربه می کنند که جمعیتی نزدیک به ۲۰ میلیون نفر را پوشش می دهند.
به گفته محسن اردکانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در مردادماه امسال فقط در یک روز چهار میلیون مترمکعب آب در تهران مصرف شد که عدد بالایی است و باید برای آن تدبیر شود.
اردکانی بر ضرورت رعایت مدیریت مصرف با توجه به شرایط آبی تهران تاکید کرد و گفت: رعایت ۲۰ درصدی مصرف کمک خواهد کرد بدون مشکل آب تامین شود.
وی، مشترکان را به سه دسته خوش مصرف (که تا الگو مصرف دارند)، پرمصرف (که تا ۲ برابر الگو مصرف دارند) و بد مصرف ها تقسیم کرد و ادامه داد: الگوی مصرف آب برای هر خانوار در تهران ۱۲ متر مکعب در روز است که لازم است همه آن را رعایت کنند.
منبع