ثبت‌نام فناوران در چهاردهمین رویداد بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۵ آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری ایران (اینوتکس) بزرگترین گردهمایی فعالان مختلف حوزه نوآوری و فناوری کشور است که توسط منطقه بین المللی نوآوری ایران یا همان پارک فناوری پردیس به عنوان صاحب امتیاز این رویداد بزرگ و با همکاری چند شرکت بخش خصوصی برگزار می شود. نخستین دوره این رویداد با حضور بیش از ۸۰ نفر از متخصصان روسی در قالب ۵۲ شرکت فناور به مدت سه روز از اول تا سوم اسفندماه ۱۳۹۰ برگزار شد.

معاون توسعه نوآوی منطقه بین المللی نوآوری ایران امروز (دوشنبه) در نشست خبری چهاردهمین دوره رویداد بین المللی نوآوری و فناروی ایران (اینوتکس ۲۰۲۵) تصریح کرد: ثبت نام نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵ از امروز آغاز شده است و همه اجزای زیست‌بوم نوآوری و فناوری؛ از جمله فناوران و دانش بنیان ها تا پایان اسفندماه امسال فرصت دارند برای شرکت در این رویداد نام‌نویسی کنند. این دوره از نمایشگاه از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

مجتبی جباری پور تاکید کرد: پارک فناوری پردیس در حال شکل‌دهی یکی از گردهمایی های شرکت‌های نوپا و نوآور در منطقه جنوب غرب آسیا در ادامه توانمندسازی نخبگان، ایده پردازان و کارآفرینان به واسطه ارائه موفقیت‌های آنهاست.

به گفته وی معرفی راه های تامین منابع مالی زیست بوم نوآوری و فناوری، جست‌وجوی مسیر مناسب برای ورود محصولات نوآورانه به بازار و برقراری ارتباط بین اجزای مختلف زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور از مهمترین اهداف برگزاری اینوتکس است.

ثبت نام فناوران در چهاردهمین رویداد بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۵ آغاز شد

جباری‌پور تصریح کرد: چهاردهمین دوره رویداد بین المللی نوآوری و فناروی ایران (اینوتکس ۲۰۲۵) اردیبهشت سال آینده با حضور حدود ۴۵۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور و استارتاپ، ۱۵۰ سرمایه گذار، ۴۰۰ جلسه کسب و کارها ۲۰ رویداد اختصاصی برپا خواهد شد. در کشور تاکید زیادی بر روی توسعه فناوری وجود دارد و برای اینکه از این رقابت عقب نمانیم به دنبال ایجاد بسترهایی برای نمایش این ظرفیت‌ها در نمایشگاه اینوتکس هستیم.

معاون توسعه نوآوری منطقه بین‌المللی نوآوری با اشاره به شعار اینوتکس ۲۰۲۵ گفت: شعار این دوره تجمیع اجزای فناوری در کنار یکدیگر و جذب سرمایه‌های انسانی و جذب استعدادها در حوزه فناوری است.

جباری‌پور، شبکه‌سازی و بومی‌سازی فناوری را یکی از اصلی‌ترین اهداف نمایشگاه اینوتکس عنوان کرد و با اشاره به شانس موفقیت استارتاپ‌های دنیا در زیست‌بوم نوآوری و فناوری تصریح کرد: طبق آمارهای جهانی حدود ۸۰ درصد از فعالیت گروه‌های استارتاپی در دنیا با دره مرگ و شکست مواجه می‌شوند و وظیفه اصلی دولت‌ها در این زمینه، کاهش هرچه بیشتر خطرات است.

به باور وی، هنر دست‌اندرکاران اکوسیستم نوآوری، ایجاد ظرفیت و حمایت‌های لازم است تا فعالان این بخش پس از شکست هم فعالیت‌های خود را ادامه دهند.

جباری‌پور ادامه داد: پلتفرم اینوتکس، در واقع برای تحقق همین هدف است اما نمی‌توان تضمین کرد که سرمایه‌گذاران حاضر در نمایشگاه به طور قطعی برای محصولات و خدمات نوآورانه شرکت‌ها و استارتاپ‌های حاضر در نمایشگاه سرمایه‌گذاری کنند.

مدیرکل ترویج و توسعه خوشه های نوآوری منطقه بین‌المللی نوآوری ایران نیز در این نشست اظهار کرد: نمایشگاه اینوتکس به عنوان یک رویداد بزرگ فناوری در تلاش برای گسترش هرچه بیشتر کیفی و کمی خود است.

سجاد فشمی با تاکید بر اینکه، تمرکز اصلی اینوتکس ۲۰۲۵ بر اقتصاد نوآوری است، افزود: همه شرکت های علاقمند به این حوزه می‌توانند در این نمایشگاه حضور یابند. پلتفرم آنلاین اینوتکس ۲۰۲۵ نیز ایجاد شده و کسانی که امکان حضور ندارند می‌توانند از این طریق از نمایشگاه بازدید کنند.

وی بیان کرد: تعرفه‌ها کمترین رشد را در بخش استارتاپی داشتند، ثبت نام از امروز آغاز می‌شود و تا پایان دی ماه تخفیف ۲۰ درصدی در تعرفه‌ها اعمال می شود. از اواخر بهمن نیز تا پایان اسفند افزایش ۳۰ درصدی تعرفه‌ها را شاهد خواهیم بود، ضمن اینکه برای شرکت‌های دانش‌بنیان نیز تخفیف در نظر گرفته شده است.

ادامه دارد…


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

خبرهای خوش برای داوطلبان کنکور در راه است

به گزارش سه‌شنبه گروه علمی ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، بعد از جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *