تولید ماهیان خاویاری در شمال استان اردبیل آغاز شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد اله‌بخش اظهار داشت: صنعت شیلات امروز به یک صنعت پیشرو در افزایش ظرفیت اقتصادی و اشتغال تبدیل شده و ما نیز باید استان اردبیل را که مستعد تولید آبزیان گرمابی و سردابی است به این چرخه وارد کنیم.

وی تصریح کرد: در ابتدای امسال رهاسازی بچه ماهیان گرمابی را در استخرهای پرورش ماهی پارس‌آباد شاهد بودیم و امروز بعد از گذشت 9 ماه شاهد برداشت ماهیان گرمابی در شهرستان پارس‌آباد هستیم که از آب و هوای گرم و متعدل در این فصل سال بهره می‌برد.

مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: در این شهرستان بزرگترین مزرعه پرورش ماهیان گرمابی وجود دارد که سطح شمالغرب کشور بی‌نظیر است.

اله‌بخش به فعالیت 10 استخر بزرگ پرورش ماهیان گرمابی در پارس‌آباد اشاره کرد و افزود: ظرفیت این مزارع بیش از 58.5 هکتار است که پرورش‌دهندگان سعی می‌کنند با استفاده از امکانات مدرن به ویژه دستگاه هواده مکانیزه و تأمین خوراک مورد نیاز راندمان تولید خود را ارتقا دهند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: حجم تولید آبزیان استان در سال گذشته به 12 هزار و 686 تن رسید که این میزان تولید در مقایسه با سال‌های گذشته روند رو به رشدی را داشته است.

مدیرکل شیلات استان اردبیل اضافه کرد: بر اساس برنامه توسعه هفتم قرار است ظرفیت تولید آبزیان در این استان به 15 هزار تن در سه سال ارتقا یابد.

اله‌بخش بیان کرد: در 9 ماهه امسال 13 هزار و 500 تن تولید آبزیان را در استان شاهد هستیم و این روند در استان ادامه دارد و پیش‌بینی می‌کنیم به ظرفیت تولید آبزیان استان افزوده شود.

وی در ادامه یادآور شد: تولید ماهیان خاویاری نیز در شمال استان آغاز شده و امیدواریم با بازاریابی داخلی و خارجی بتوانیم صادرات خوبی را در این بخش شاهد باشیم.

مدیرکل شیلات استان اردبیل ضرورت مصرف همشهریان را به عنوان عامل مشوق در تولید این محصولات یادآور شد و تصریح کرد: خانواده‌ها با خرید آبزیان که تأمین‌کننده پروتئین، املاح و چربی‌های مفید است، می‌توانند به توسعه این صنعت کمک کنند.

اله‌بخش گفت: 80 درصد ماهیان گرمابی استان اردبیل در پارس‌آباد تولید می‌شود که امسال پیش‌بینی می‌کنیم در این شهرستان بیش از یک‌هزار و 300 تن انواع ماهیان گرمابی نظیر آمور و کپور تولید و روانه بازار مصرف شود.

انتهای پیام/131


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

اردبیل| فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب

فرهنگسازی مصرف بهینه آب از دانش آموزان مدارس تا کشاورزان روستاها با اجرای برنامه‌های مختلف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *