تنها ۲۹ درصد زنان سالمند درآمد ثابت دارند

مژگان رضازاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بررسی‌های انجام شده، نشان می‌دهد که جمعیت زنان سالمند به صورت چشمگیری نسبت به مردان افزایش یافته و این روند همچنان ادامه دارد به گونه ای که پیس بینی می شود تا سال ۱۴۳۰ جمعیت “زنان سالمندِ تنها” سه برابر شود.

وی ادامه داد: همچنین به هر حال شرایط رو به توسعه کشور باعث شده است که امید به زندگی و تعداد سالمندان رو به افزایش باشد.

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان با اشاره به اینکه این مساله می‌تواند علت های مختلفی داشته باشد، اضافه کرد: به هر حال سیستم بهداشت و مراقبت کشور ما سیاست گذاری خیلی قوی داشته است. سطح بهداشت ما نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است.

تنها ۲۹ درصد زنان سالمند درآمد ثابت دارند

الگوی تنها زندگی کردن در زنان سالمند، چهار برابر مردان است

رضازاده گفت: با توجه به اینکه الگوی تنها زندگی کردن در زنان سالمند نسبت به مردان بیشتر از چهار برابر است تعداد زنان سالمندی که به واسطه جدا شدن یا فوت همسر تجرد قطعی دارند یا از ابتدا مجرد بوده‌اند، به شدت در حال تغییر و رو به افزایش است.

وی تاکید کرد: بنابراین نه تنها کلیات موضوع سالمندی برای کشور ما یک موضوع مهم و اساسی است، بلکه توجه خاص به زنان سالمند و سالمندی زنان با توجه به اینکه این جمعیت رو به افزایش است، از اهمیت زیادی برخوردار است.

به گزارش ایرنا، با توجه به جمعیت ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری سالمندان و بنا به اعلام سازمان دبیرخانه شورای ملی سالمندان، در بازه زمانی یک قرن از سال ۱۳۳۵ تا ۱۴۳۵ در کشور، تعداد سالمندان حدودا ۲۴ برابر افزایش پیدا می‌کند.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

رونمایی از دومین برنامه راهبردی پنج ساله مناسب سازی کشور

به گزارش ایرنا از سازمان بهزیستی کشور ،سید جواد حسینی رئیس بهزیستی با بیان اینکه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *