به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «عبدالجلال ایری» در نشست مشترک اعضای این کمیسیون با «فرزانه صادق» وزیر و معاونان وزارت راه و شهرسازی، با تاکید بر اهمیت قانون جهش تولید مسکن و تامین مسکن حمایتی افزود: اعضای کمیسیون عمران بر حسب وظیفه نمایندگی خود پیگیر مطالبات مردم در این زمینه هستند و از این منظر اقدامات وزارت راه و شهرسازی را بررسی و ارزیابی میکنند تا در نهایت منجر به توفیق بیشتر عملکرد این وزارتخانه شود.
نماینده مردم بندر ترکمن، بندر گز و کردکوی با اشاره به عدم همراهی بانکها در ارائه تسهیلات به ساخت مسکنهای حمایتی و عدم همراهی برخی دستگاههای اجرایی دیگر در این زمینه با وزارت راه و شهرسازی، خاطرنشانکرد: با ورود کمیسیون عمران به این مساله شاهد اصلاح روند ارائه تسهیلات بانکی لازم برای پروژههای ساخت مسکن در راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن هستیم.
تقدیر نماینده طبس از اعطای مسکن به خانوادههای جان باختگان معدن
در ادامه، نماینده فردوس، طبس، سرایان و بشرویه از وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی بابت تدارک مسکن خانواده جانباختگان حادثه معدن طبس طی ۴۰ روز تشکر و قدردانی کرد.
«محمد نصیری» از اقدامات انجام شده در پی آسمانی شدن ۵۲ تن از معدنچیان در حادثه ریزش معدن در طبس تقدیر کرد و افزود: شاهد یک اقدام جهادی از سوی وزارت راه و شهرسازی بودیم.
این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: با تصمیم و درایت وزیر راه و شهرسازی در مدت ۴۰ روز برای اعضای خانواده جانباختگان آن حادثه یک منزل مسکونی تهیه شد که تسکینی بر آلام خانواده جانباختگان بود.
به گزارش ایرنا، شامگاه شنبه (۳۱ شهریور ۱۴۰۳) هنوز ساعاتی از شروع نوبت شب معدنکاران در یکی از معادن زغالسنگ شهرستان طبس نگذشته بود که تصاعد آنی گاز متان در ۲ بلوک معدن حادثه ساز و موجب محبوس شدن شماری از کارگران معدن شد.
این حادثه در بلوکهای B و C معدن معدنجو روی داد اما گفته شد کانون اصلی نشت گاز و انفجار در بلوک C بود که به بلوک دیگر هم سرایت کرد و بیشترین تعداد کارگران در بلوک B بودند و گرنه تعداد فوتیها افزایش مییافت.
آمارهای اولیه حکایت از حضور ۶۹ کارگر در معدن داشت اما تا صبح روز بعد فقط ۱۶ نفر جان سالم به در بردند که راهی بیمارستان شدند و مابقی کارگران یکی پس از دیگری جنازههایشان از اعماق زمین بیرون کشیده شد تا زمانی که شمار جانباختگان به ۴۹ نفر رسید.
منبع