تعامل شهر و بندر چابهار برای نقش‌آفرینی در سطح ملی و بین‌المللی ضروری است

به گزارش ایرنا، فرزانه صادق روز شنبه در مراسم آغاز بهره‌برداری از ۲.۶ کیلومتر از کریدور لجستیکی بندر چابهار اظهار کرد: مهمترین ماموریت و اتفاق قابل پیگیری در چابهار تعامل شهر و بندر، جهت نقش‌آفرینی در سطح ملی و بین‌المللی است.

وی ادامه داد: خیلی خوشحال هستیم که امروز شاهد افتتاح هفت پروژه سرمایه گذاری زیربنایی در بندر شهید بهشتی و آغاز عملیات اجرایی پنج پروژه توسعه‌ای در این بندر اقیانوسی هستیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۹۰ هزار میلیارد ریال اعتبار صرف این پروژه‌ها شده است و برای یک‌هزار و ۴۳۰ نفر فرصت شغلی ایجاد می‌کنند.

تعامل شهر و بندر چابهار برای نقش‌آفرینی در سطح ملی و بین‌المللی ضروری است

نرخ بیکاری در منطقه چابهار پذیرفتنی نیست

وی با بیان اینکه مردم چابهار و بومیان مَکُران، اولین کسانی باید باشند که طعم توسعه را می‌چشند و لمس می کنند، تصریح کرد: هر پروژه توسعه‌ای، عمرانی و اقتصادی در بندر چابهار باید پشتیبان مردم و بومیان این خطه از سرزمین پهناور باشد.

صادق با اشاره به آغاز بهره‌برداری از تجهیزات ایمنی دریایی در بندر چابهار و لزوم پاسخگو بودن این تجهیزات برای مردم شهر چابهار، درباره افتتاح درمانگاه و تجهیزات درمانی بندر، اظهار کرد: با توجه به پایین بودن سرانه درمانی در شهر چابهار، درمانگاه جدید بندر باید پشتیبان درمانی و پزشکی مردم شهر هم باشد.

وی با اشاره به فراهم شدن اشتغال ۷۰۰ نفر در پروژه‌های عمرانی در دست انجام در بندر چابهار، تصریح کرد: بخش اعظم اشتغال ناشی از این پروژه باید شامل مردم و بومیان چابهار و مَکُران شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: پذیرفتنی نیست که انواع و اقسام سرمایه‌گذاری ‌ها و طرح‌های توسعه‌ای در بندر و منطقه آزاد چابهار صورت گیرد، و ما همچنان درگیر نرخ بالای بیکاری در چابهار باشیم.

تعامل شهر و بندر چابهار برای نقش‌آفرینی در سطح ملی و بین‌المللی ضروری است

اشتغالزایی برای بومیان در اسکله صیادی چابهار

وی با بیان اینکه بندر و شهر چابهار باید به شدت به هم عجین باشند، تاکید کرد: هر توسعه بندری و اقدام عمرانی در چابهار، اگرچه تاثیر ملی و منطقه‌ای دارد، ولی بیشترین تاثیرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آن باید به مردم همین خطه برسد.

صادق همچنین اقدام سازمان بنادر و دریانوردی برای لایروبی اسکله‌های صیادی در سواحل چابهار را قابل تقدیر دانست که سبب معیشت محور ماندن لنج‌های صیادی می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: بندر چابهار اگرچه به دروازه ملل و شاهراه بین‌المللی و ترانزیتی معروف است، اما مزیت دریامحور و اقتصاد دریامحور آن را ابتدا باید روی زندگی مردم این منطقه اثر بگذارد.

تعامل شهر و بندر چابهار برای نقش‌آفرینی در سطح ملی و بین‌المللی ضروری است


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

راهکار نوآورانه پژوهشگران دانشگاه تهران برای ارزیابی کیفیت شیرخشک

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا، در پژوهشی که به تازگی توسط محسن آقازیارتی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *