ترکیب عصاره گیاهی و فناوری نانوحباب رشد و سلامت ماهی‌ها را افزایش می‌دهد



تهران- ایرنا- نتایج یک پژوهش پیشگامانه نشان می‌دهد که ترکیب کانابیدیول گیاهی و فناوری نوین نانوحباب‌ها می‌تواند سلامت و رشد ماهی‌ها را به‌طور چشمگیری بهبود بخشد و این یافته‌ها افق‌های تازه‌ای را برای صنعت آبزی‌پروری پایدار در برابر چالش‌های تغییرات اقلیمی گشوده‌ است.


منبع

درباره ی پشتیبان

مطلب پیشنهادی

پنج مجله دانشگاه امیرکبیر در پایگاه اسکوپوس نمایه شدند

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از افزایش تعداد مجلات علمی این دانشگاه خبر داد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *