تاکید آیت‌الله خاتمی بر گسترش فرهنگ عدالت در جامعه


به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، آیت‌الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه ۱۴ دی‌ماه ۱۴۰۳ که در در مصلای امام خمینی(ره)، برگزار شد، اظهار کرد: امام باقر(ع) که دیروز ولادت ایشان بود فرمودند شیعه ما نیست، مگر کسی که در همه عرصه‌ها برای خدا حریم نگه دارد.

وی افزود: قبلا گفتیم حکومت دینی باید زیرساخت‌های اجرای دین را فراهم کند. پذیرفته نیست از مسئولی که به او بگوییم شما حکم خدا را اجرا کن و او بگوید زیرساخت آن فراهم نیست شما حاکم شدید که زیرساخت‌ها را فراهم کنید.

خطیب نماز جمعه تهران درباره وظیفه حکومت دینی درخصوص گسترش فرهنگ عدالت، بیان کرد: مطلب اول اجرای عدالت است. رسالت حکومت دینی، اجرای بستر گسترش فرهنگ عدالت است. اگر چیزی در جامعه فرهنگ شد اجرایی می‌شود. عزاداری سیدالشهدا برای ما فرهنگ است. مانند همین وضعیت را در ارتباط با فرهنگ عدالت هم داریم.

آیت‌الله خاتمی گفت: عدالت اقتصادی، سیاسی، آموزشی و عدالت در واگذاری پست‌ها و مناصب همه از مصادیق عدالت اجتماعی است.

وی درباره چگونگی گسترش فرهنگ عدالت گفت: از راه‌های اساسی گسترش فرهنگ عدالت عمل مسئولان است. اگر مسئولان خود عدالت‌محور شدند این گام بلند برای گسترش فرهنگ عدالت خواهد بود.

دو پایه مکتب حاج قاسم، اخلاص و پایبندی به عهد و پیمان بود

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام میراحمدرضا حاجتی امام جمعه اهواز نیز پیش از خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره ویژگی حاج‌قاسم، گفت:‌ از ویژگی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی این است که ما وقتی شخصیت او را بررسی می‌کنیم با یک مکتب مواجه می‌شویم.

وی افزود: در بررسی شخصیت وی موضوعی که توجه ما را جلب می‌کند، شخص سلیمانی نیست بلکه شخصیت سلیمانی است که با مکتب اسلام و با آموزه‌های دینی، مذهبی گره خورده بود.

امام جمعه اهواز با بیان اینکه قاسم سلیمانی و مکتب او یک مدرسه است، اظهار کرد: کسی که به حاج قاسم اقتدا می‌کند، در واقع با این مکتب اتصال پیدا کرده است.

حاجتی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند که اگر از من سوال کنند که در دو جمله ویژگی‌های مکتب قاسم سلیمانی را بیان کنید، دست روی دو نکته می‌گذارم که به اعتقاد من بهتر است جوانان در ذهن خود بسپارید. یک: اخلاص و دو: پابندی به عهد و پیمان بود.

وی افزود: قاسم سلیمانی اهل اخلاص بود، دنبال دیده شدن نبود؛ کارهای بزرگی می‌کرد که هنوز بر من و شما پنهان است. او برای خدا کار می‌کرد و بر عهدی که با خدای خود، با امام راحل و امام حاضر بسته بود باقی ماند.

امام جمعه اهواز با بیان اینکه حاج‌قاسم اخلاص داشت و در مقابل افراد معمولی متواضع بود، اظهار کرد: شهید قاسم سلیمانی از قبل از انقلاب اسلامی با امام بود، در جنگ تحمیلی با امام(ره) بود. شهید حاج قاسم با امام حاضر هم بود و هیچگاه نه تنها اظهار پشیمانی نکرد، بلکه بر عهد و پیمان خود تاکید و اظهار عشق می‌کرد، از این‌رو باید به مکتب سلیمانی اقتدا کرد.

حاجتی گفت: خداوند به قاسم سلیمانی بصیرت بی‌نظیر داد و او با این بصیرت زمانه خود را شناخت، جغرافیا را خوب تحلیل کرد. دشمن خود را هم خوب شناخت و کارهای دشمن را به خوبی تحلیل می‌کرد.

ادامه دارد…


منبع

درباره ی تپش پرس

مطلب پیشنهادی

پزشکیان: موسسه رازی نقش مهمی در تأمین واکسن‌های مورد نیاز کشور داشته است

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان روز یکشنبه ۱۶ دی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *